ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μία τρανταχτή περίπτωση φοροδιαφυγής, αυτή τη φορά στο πασίγνωστο εστιατόριο «Σπονδή», στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο διαθέτει αστέρι Michelin, αποκάλυψαν οι φορολογικοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Μετά από ανώνυμη καταγγελία στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, επισκέφθηκαν το Σάββατο την επιχείρηση και βρήκαν ότι δεν είχε εκδώσει 9 αποδείξεις, συνολικής αξίας 7.200 ευρώ.
Αμέσως προχώρησαν στην επιβολή του 48ωρου λουκέτου στην επιχείρηση, ενώ έχουν αρχίσει την έρευνα των βιβλίων της σε βάθος, ώστε να δουν αν η παραβατική αυτή συμπεριφορά ήταν ευκαιριακή ή είναι σε μόνιμη βάση.

Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης στον ΣΕΛΠΕ: Αποστολή μας να διατηρήσουμε τη δημοσιονομική σταθερότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάηκαν σπίτια στο Πόρτο Γερμενό, σηκώθηκαν 9 Canadair – Απεγκλωβισμοί με πλοιάρια
- Πού αγοράζουν ακίνητα Κόκκαλης, Προκοπίου, Πατέρας, Μελισσανίδης, Μαρτίνος, Διαμαντίδης
- Πόλεμος κληρονόμων για τα 40 δις περιουσία της Ray-Ban
- Η κλειστή σύσκεψη για τη Θέουτα, τα φαγητά του Πιέρρ, η επίθεση της Αννας στον Τσίπρα μέσω του Room 301 και η… τρέλα Βέλτσου με Στουρνάρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.