• Mononews TV

    Wyndham: Με εξαγορές και γραφείο στην Αθήνα επεκτείνεται στην Ελλάδα – mononewsTV


    Ελληνικό γραφείο που θα διαχειρίζεται περισσότερα από 120 ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής ιδρύει προσεχώς η Wyndham, κίνηση που σηματοδοτεί την επέκταση των brands του αμερικανικού τουριστικού κολοσσού στη χώρα μας.

    Τα σχέδια της Wyndham έκανε γνωστά ο Δημήτρης Μανίκης, που ηγείται της εταιρείας στις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ευρασίας και της Αφρικής, στο περιθώριο της παρουσίασης του πεντάστερου Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, το οποίο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της Registry Collection της Wyndham στην Ευρώπη.

    Θυμίζουμε πως ο εισηγμένος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όμιλος διατηρεί συνεργασία με τη Zeus International του Χάρη Σιγανού, έχοντας εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της 12 μονάδες.

    «Τη συνεργασία αυτή σκοπεύουμε να επεκτείνουμε και σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα είναι στρατηγικής σημασίας αγορά για τη Wyndham, παρόλο που διαθέτουμε 112 ξενοδοχεία στην Τουρκία και μόλις 18 στην Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος ΕΜΕΑ του ομίλου, ενώ αποκάλυψε πως από την 1η Ιουλίου η εταιρεία θα διαθέτει γραφείο και νομική υπόσταση στην Ελλάδα, όπου σε πρώτη φάση θα προσληφθούν πέντε στελέχη έτσι ώστε να εξυπηρετεί πάνω από 120 ξενοδοχεία.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ