• Mononews TV

    Volton: Στρατηγική δημιουργίας υπεραξιών με ανταγωνιστικά πακέτα ενέργειας-τηλεπικοινωνιών – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η πρώτη συμφωνία MVNO μετά από πολύ καιρό ήρθε στην αγορά τηλεπικοινωνιών με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ του ομίλου Volton και της Vodafone Ελλάδος.

    Η εμπορική συμφωνία των δύο πλευρών δημιουργεί ακόμη ένα παίκτη στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας που θα αναπτυχθεί ως εικονικός πάροχος (Mobile Virtual Network Operator – MVNO).

    Στο πλαίσιο αυτό, ο ενεργειακός όμιλος πρόκειται να αναπτύξει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με την παροχή καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών ενέργειας και τηλεπικοινωνιών (κινητή, σταθερή τηλεφωνία & internet συμπεριλαμβανομένου και του 5G) με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τιμολόγια. Στόχος είναι η εταιρεία να προσφέρει ακόμη περισσότερη οικονομία στο σύνολο των δαπανών των οικιακών και επαγγελματιών πελατών της, που αυτήν τη στιγμή ξεπερνούν τους 200.000.

    Η κίνηση αυτή γίνεται σε μια εποχή που οι τιμές είναι στο επίκεντρο για τους καταναλωτές και η Volton συνδυάζοντας τα πακέτα ενέργειας, που ήδη είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά με τηλεπικοινωνίες μπορεί να προσεγγίσει την αγορά να διεκδικήσει μερίδιο στις τηλεπικοινωνίες και να αυξήσει τα μερίδιά της στην προμήθεια ενέργειας, που σήμερα είναι 1,6%. Με τη νέα της στρατηγική η Volton, μπορεί να αυξήσει την υπεραξία της αναπτύσσοντας μια νέα δραστηριότητα και αποκτώντας και μια νέα επιχειρηματική ταυτότητα

    Ως “Full MVNO” η Volton θα λειτουργεί ως ολοκληρωμένος πάροχος, με πλήρη έλεγχο των προϊόντων και των υπηρεσιών που θα προσφέρει στους πελάτες της, ενώ στη Vodafone θα αποδίδει συγκεκριμένο τίμημα. Η Vodafone παράλληλα με τη συμφωνία αυτή εξασφαλίζει ένα έσοδο από το μελλοντικό πελατολόγιο της Volton.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ