• Mononews TV

    «Βασιλικά» αντικείμενα στο σφυρί από τη σειρά «Το Στέμμα» – mononewsTV

    • NewsRoom

    Και τώρα το «Crown» σε δημοπρασία. Μπορεί το άκρως επιτυχημένο σήριαλ, που αναφέρεται στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας να ολοκληρώθηκε –μόλις- αλλά τα «υπάρχοντά» του δεν πρόκειται να πάνε χαμένα.

    Έτσι, περισσότερα από 450 κοστούμια, σκηνικά και αντικείμενα κάθε είδους, που χρησιμοποιήθηκαν για τη σειρά ακολουθούν τώρα το δρόμο της πώλησης.

    Η δημοπρασία θα γίνει τον Φεβρουάριο από τον οίκο Bonhams, νωρίτερα όμως, θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο Λονδίνο, προκειμένου να τα δουν όλοι από κοντά και να διαπιστώσουν ασφαλώς, την ποιότητα της κατασκευής τους, όπως άλλωστε διακρίνεται και στην οθόνη.

    Όπως είναι γνωστό, η σειρά ακολουθεί την πορεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ από το 1947 έως το 2005, είναι δηλαδή εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα με πραγματικούς χαρακτήρες, αν και αποδίδοντας την ιστορία με δραματοποιημένο τρόπο.

    Κάτι, που συχνά έγινε αντικείμενο σχολιασμού, ιδίως αναφορικά με κάποιες ιστορικές ανακρίβειες, με την παρουσίαση γεγονότων του παρασκηνίου και την «αποκάλυψη» βασιλικών μυστικών.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ