ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η Capital επένδυσε πάνω από 1,2 δισ. δολάρια σε πλοία LNG σε λιγότερο από έξι μήνες»
«Το LNG θα παραμείνει η κύρια πηγή ενέργειας για τη μετάβαση στην καθαρή εποχή της απανθρακοποίησης των πλοίων. Στα επόμενα 15 χρόνια, το 40% του παγκόσμιου ενεργειακού μείγματος θα παρέχεται από το φυσικό αέριο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ραγδαία αυξημένη ζήτηση για μεταφορείς LNG», επισημαίνει ο Τζέρι Καλογηράτος, της Capital Product Partners.
Η CPLP, τονίζει ο Τζέρι Καλογηράτος, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στον κύριο τομέα ανταγωνισμού της που είναι η αγορά εμπορευματοκιβωτίων και πιο συγκεκριμένα, η CPLP έχει αποκτήσει από τη μητρική εταιρεία Capital Maritime & Trading Corp το δικαίωμα της πρώτης προσφοράς σε τρία πλοία 13.278 teu που ναυπηγούνται στη Νότια Κορέα και συνδέονται με 10ετή ναύλωση στη Hapag Lloyd.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιόν… σε ελεύθερη πτώση: Ζημίες 200 εκατ. ευρώ, χρέη-φαντάσματα και ο λογαριασμός του Τέξτορ
- Αποκάλυψη – Θοδωρής Λιβάνιος στο mononews: Ο εκλογικός νόμος για τις εθνικές κάλπες του 2027 δεν πρόκειται να αλλάξει
- Tο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Καλλιπάτειρας, ο Μιχάλης Μανιάτης και η συλλογή του στη Θεσσαλονίκη και τα βραβεία για τις γυναίκες που ξεχώρισαν
- Πόλεμος Νταβιντιάν – Παπαμιμίκου στο Open: Ποιος πραγματικά κρατά το τιμόνι του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη;