• Mononews TV

    Τι ετοιμάζουν οι Ισραηλινοί της Brown στη Λεωφόρο Αθηνών – mononewsTV

    • NewsRoom

    Παραπλεύρως του κτιρίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών ετοιμάζει το νέο της εγχείρημα στην ελληνική πρωτεύουσα η ισραηλινή Brown, που σήμερα ανοίγει τις πόρτες του νέου ξενοδοχείου Lighthouse στη θέση του παλιού Le Mirage, στην Ομόνοια.

    Η ξενοδοχειακή που έχει στο τιμόνι της τον Leon Avigad, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένα την αγάπη του για «μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», βρήκε το νέο της τρόπαιο στη Λεωφόρο Αθηνών. Στα χέρια της Brown περιήλθε πολυώροφο κτίριο που έμεινε ημιτελές, αν και σκοπός ήταν να αναπτυχθεί στο ακίνητο κτίριο γραφείων οκτώ ορόφων με καταστήματα.

    Το ακίνητο «βρίσκεται σε μια περιοχή με έντονο εμπορικό χαρακτήρα» για αυτό και παρουσιάζεται ως «ο ιδανικός υποψήφιος για την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού κόμβου με ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα business ξενοδοχείου», όπως αναφέρει το επιχειρηματικό σχέδιο της Brown.

    Προς το παρόν, η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο των μελετών, ενώ τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του project έχει αναλάβει το γραφείο των Κοκκίνου και Κούρκουλα.

    Η Brown οραματίζεται το έργο ως μια ανάπτυξη μεικτής χρήσης που συνδυάζει εμπορικά στοιχεία και στοιχεία φιλοξενίας, με κάθε στοιχείο να συμπληρώνει και να ενισχύει το άλλο.

    Λαμβάνοντας υπόψη τον εδραιωμένο και συνεχώς αυξανόμενο εμπορικό χαρακτήρα της περιοχής, το σχέδιο ανάπτυξης συγκεντρώνει ενοικιαζόμενους χώρους γραφείων, επαγγελματικές εγκαταστάσεις και ένα boutique ξενοδοχείο που απευθύνεται σε επαγγελματίες ταξιδιώτες, ενώ και τα υπόγεια θα αξιοποιηθούν, ώστε να παραχθεί εισόδημα για την εταιρεία. Το έργο θα ολοκληρωθεί με ένα μπαρ-εστιατόριο στον τελευταίο όροφο που θα προσφέρει θέα στα ορόσημα της πόλης.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ