ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επιθετική επιχειρηματολογία η Diana Shipping προς τους μετόχους της Genco και παρέμβαση Π. Παππά – Στο στόχαστρο και ο Βασίλης Μαυρολέων
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Star Bulk Carriers Corp., του Πέτρου Παππά, γνωστοποίησε σήμερα ότι ήδη έχει αγοράσει 1.985.169 μετοχές της από τις 31 Μαρτίου 2025 και συνολικά κατέβαλε 32,22 εκατομμύρια δολάρια με μέση τιμή αγοράς ανά μετοχή 16,21 δολάρια.
Μέχρι σήμερα, ο συνολικός αριθμός των εκδοθεισών και κυκλοφορούντων μετοχών της SBLK ανέρχονται 115.603.652.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://www.youtube.com/@mononewsgr131
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κριστίν Λαγκάρντ (ΕΚΤ): Νέα άνοδος του πληθωρισμού μέσα στο καλοκαίρι από την αύξηση των τιμών ενέργειας
- ΗΠΑ: Σε υψηλό τετραετίας ο γενικός πληθωρισμός – Άνοδος 6,5% στον ετήσιο πληθωρισμό χονδρικής
- Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Αυτός ειναι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛΑΣ του Τσίπρα
- KPMG: Το 24th CFO Forum στην Ελλάδα συγκέντρωσε 500+ CFOs και περισσότερους από 60 διεθνείς ομιλητές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.