• Mononews TV

    Σκρέκας για ρεύμα: Επιπλέον έκπτωση έως 600 κιλοβατώρες το μήνα – MononewsTV

    • NewsRoom

    Επιπλέον έκπτωση στο ρεύμα μέχρι 600 κιλοβατώρες το μήνα φέρνουν ΔΕΗ και ιδιωτικοί πάροχοι, πέραν της κυβερνητικής στήριξης με 30 ευρώ την κάθε μεγαβατώρα, ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας.

    «Έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε με 30 ευρώ την κάθε μεγαβατώρα, δηλαδή για κάθε μέσο νοικοκυριό με μηνιαία κατανάλωση 300 κιλοβατώρες ανά μήνα, η επιδότηση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι της τάξης των 9 ευρώ το μήνα.

    Από ‘κει και πέρα, η ΔΕΗ και οι υπόλοιποι πάροχοι έρχονται με επιπλέον έκπτωση, η ΔΕΗ το έχει ανακοινώσει, με μια επιπλέον έκπτωση που θα κάνει μέχρι 600 κιλοβατώρες το μήνα, για ένα νοικοκυριό, ουσιαστικά θα αντισταθμίσουμε το σύνολο της αύξησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Το μέτρο θα ισχύσει μέχρι τέλους του χρόνου και θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος από τον επόμενο μήνα διευκρίνισε ο κ. Σκρέκας.

    Η έκπτωση στο ρεύμα αφορά ένα μέσο νοικοκυριό, σχεδόν το 80% των μετρητών της χώρας, οι οποίοι δε θα δουν αυξήσεις στα τιμολόγιά τους, ενώ το υπόλοιπο 20% θα δει μικρότερη αύξηση ανακοίνωσε ο υπουργός.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ