ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κέρδη που προσεγγίζουν το 1 δισ. δολάρια και τζίρο περί τα 2,5 δισ. δολάρια είχαν οι εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες στο πρώτο τρίμηνο
Συνεχίζει το ράλι των επενδύσεων στο χύδην ξηρό φορτίο, η Costamare, εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, η οποία επιβεβαιώνοντας τη στήλη Wiseman του mononews βρίσκεται πολύ κοντά να ξεπεράσει τα 40 bulk carriers.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οδήγησε στην Υπερειδική Διαδρομή (video)
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Η Multi-Pathway στρατηγική της Toyota Hellas
- Ευρωαγορές: Θετικό άνοιγμα με «όχημα» πετρέλαιο και τεχνολογία
- Χρηματιστήριο: Αγορές σε ΕΤΕ και Άλφα, φρένο λόγω μερισμάτων από ΒΙΟ, Metlen και ράλι από την Άκτωρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.