• Mononews TV

    Public-Media Markt: Οι επενδύσεις των €40 εκατ. και το νέο μοντέλο καταστημάτων – MononewsTV

    • NewsRoom

    Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 40 εκατ. ευρώ συνεχίζει να υλοποιεί σε βάθος τριετίας, από το 2020 έως το 2022, η Public-Media Markt ενώ στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει και το νέο μοντέλο καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Έτσι, μετά τις επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ το 2020, που κατευθύνθηκαν κατά κύριο λόγο στη δημιουργία νέου logistics center 22.000 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής, διπλάσιας χωρητικότητας και με δυνατότητα εκτέλεσης πενταπλάσιου αριθμού αποστολών σε σύγκριση με τις προηγούμενες εγκαταστάσεις καθώς και στην αύξηση του αριθμού των μεταφορικών οχημάτων για τη διανομή των παραγγελιών, η εταιρεία συνεχίζει και το 2021 με επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ.

    Οι επενδύσεις κατά το τρέχον έτος αφορούν στους κλάδους της τεχνολογίας και των logistics αλλά και στην αναβάθμιση των υφιστάμενων καταστημάτων και το άνοιγμα νέων.

    Παράλληλα η εταιρεία δίνει έμφαση επενδύοντας στον σχεδιασμό του νέου μοντέλου καταστημάτων της. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα νέο concept καταστημάτων για το δίκτυο Public-Media Markt και στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να βρει  προϊόντα τεχνολογίας, πολιτισμού καθώς και συσκευές για το σπίτι, σε μία υλοποίηση ουσιαστικά της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

    Το νέο μοντέλο καταστημάτων παρέχει επίσης στους καταναλωτές τεχνολογικές καινοτομίες, νέες υπηρεσίες που συνδυάζουν τις αγορές στο φυσικό κατάστημα με το e-commerce αλλά και ταχύτητα και ευκολία στην εξυπηρέτησή τους. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές μια omni-channel εμπειρία.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ