• Mononews TV

    Παράταση από το Υπουργείο Υποδομών σε οδικά ΣΔΙΤ αξίας 558 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Παράταση σε δύο οδικά έργα που δημοπρατούνται ως Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) δίνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

    Πρόκειται για τους εν εξελίξει διαγωνισμούς για τους οδικούς άξονες Δράμα-Αμφίπολη και Θεσσαλονίκη-Έδεσσα που προκηρύχθηκαν πρόσφατα και αναμφίβολα θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των μεγάλων εγχώριων Ομίλων.

    Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε αποφάσεις στη Διαύγεια που αναρτήθηκαν πρόσφατα στη Διαύγεια και υπογράφει ο Υπουργός Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, δίνεται παράταση  έως τις 5 Δεκεμβρίου για την υποβολή των φακέλων εκδήλωσης και για τα δύο ΣΔΙΤ.

    Στις τονίζεται πως ο λόγος της δοθείσας παράτασης είναι το γεγονός ότι έχουν κατατεθεί από τις 10 Οκτωβρίου τέσσερα αιτήματα εκ μέρους των ενδιαφερομένων, οι οποίοι ζητούν περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουν καλύτερα τους φακέλους τους.

    Επίσης, το Υπουργείο αποφάσισε να αλλάξει τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό. Αυτό συμβαίνει, καθώς το όριο για την απόδειξη της ίδιας εμπειρίας  μέσω της άμεσης συμμετοχής σε εταιρεία που έχει υλοποιήσει έργα λειτουργίας και συντήρησης μειώνεται από το 15% στο 10%.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ