• Mononews TV

    Ο τριπλός στόχος του Γκριμάλντι σε Αδριατική και Αιγαίο – MononewsTV

    • NewsRoom

    Τα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας, αλλά και της ακτοπλοϊκής εταιρείας Attica Group διεκδικεί ο Εμανουέλε Γκριμάλντι, σε μια εμφανή προσπάθεια να διευρύνει την παρουσία του ναπολιτάνικου ομίλου στη χώρα μας.

    Αυτή η τριπλή ταυτόχρονη επιχειρηματική κίνηση του Εμανουέλε Γκριμάλντι έχει αιφνιδιάσει τους ναυτιλιακούς παράγοντες της Ακτής Μιαούλη που αδυνατούν να ακολουθήσουν τα σχέδια του Ιταλού εφοπλιστή και να τον ανταγωνιστούν, αλλά σαφώς θα επιχειρήσουν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την ενδυνάμωση του τόσο στην Αδριατική, όσο και στο Αιγαίο.

    Η επιμονή του Εμανουέλε Γκριμάλντι στους στόχους του είναι γνωστή από την τακτική που ακολούθησε στην Hellenic Seaways, όπου κατόρθωσε προσεγγίζοντας τους μικρομετόχους και τους μεγαλομετόχους με αυξανόμενο συνεχώς τίμημα στις μετοχές που κατείχαν να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσοστό που πλησίασε την πλειοψηφία. Στη συνέχεια αποδέχθηκε – ύστερα από έντονες παρασκηνιακές και πολιτικές πιέσεις – την προσφορά της Attica Group για την εξαγορά του πακέτου των μετοχών που κατείχε.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ