• Mononews TV

    Ο Όμιλος Katikies βραβεύεται ξανά – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies, τιμήθηκε με το βραβείο «Uncommon Vision» στα Leading Hotels of the World Membership Awards 2023.

    Ο Όμιλος Katikies δέχτηκε μία ακόμη κορυφαία βράβευση, που έρχεται να προστεθεί σε μια συλλογή από διακρίσεις. Φέρει ιδιαίτερο βάρος για τον καταξιωμένο ελληνικό ξενοδοχειακό όμιλο, καθώς έρχεται απευθείας από τον πυρήνα της παγκόσμιας πολυτελούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας για να τιμήσει τη δουλειά και το όραμα του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου.

    Ο Βασίλειος Κουμπής βρέθηκε μεταξύ των νικητών των Leading Hotels Membership Awards 2023, παραλαμβάνοντας το βραβείο “Uncommon Vision” στο Ετήσιο Συνέδριο των LHW για το 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Puglia της Ιταλίας.

    Βραβεύτηκε επομένως για την αφοσίωσή του στην ελληνική φιλοξενία, για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων που οδήγησαν σε σημαντικά οφέλη για το ίδιο το ξενοδοχείο, την κοινότητα και τη βιομηχανία φιλοξενίας συνολικά, και για τη δημιουργία ιδιαίτερων projects με στόχο τη διατήρηση της γαστρονομικής και πολιτιστικής παράδοσης της Σαντορίνης.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ