• Mononews TV

    Mytilineos: Στα €40 ανεβάζει την ανώτατη τιμή για το buyback! – mononewsTV


    Με ένα από τα βασικά θέματα να είναι η αλλαγή στην τιμή επαναγοράς ιδίων μετοχών κατέρχεται στην έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Απριλίου η Mytilineos.

    Η κατώτατη τιμή αγοράς ήταν τα 0,97 ευρώ και η ανώτατη τα 25 ευρώ.

    Τα επίπεδα αυτά, όμως, έχουν παρέλθει και έχουν κατακτηθεί από τους επενδυτές με αποτέλεσμα η διοίκηση της Μυτιληναίος να εισηγείται στη Γενική Συνέλευση ως ανώτατη τιμή, από τα 25 που ήταν μέχρι σήμερα, τα 40 ευρώ!

    Όπως σημειώνεται, λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων της εταιρείας, η ανώτατη τιμή αγοράς ανά μετοχή έχει καταστεί παρωχημένη και είναι χαμηλή σε σχέση με την τιμή της μετοχής το τελευταίο διάστημα.

    Επιπλέον, οι τρέχουσες τιμές, τα δεδομένα και οι θετικές προοπτικές της εταιρείας, που δημιουργούν προσδοκία για περαιτέρω άνοδο της τιμής της μετοχής, δικαιολογούν την εξακολούθηση της απόκτησης από την εταιρεία ιδίων μετοχών.

    Έτσι λοιπόν, προτείνεται όπως τροποποιηθεί για την υπολειπόμενη διάρκεια του προγράμματος, δηλαδή έως 22.3.2024, η ανώτατη τιμή αγοράς ανά μετοχή σε €40 και κατά τα λοιπά να παραμείνουν σε ισχύ οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις απόκτησης ιδίων μετοχών, σύμφωνα με την από 23.03.2022 απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ