• Mononews TV

    Mytilineos: Συζητήσεις με την Mitsubishi Corporation για waste to energy και συμπράξεις στην Κεντρική Ασία – mononewsTV

    • NewsRoom

    Συζητήσεις  με τον ιαπωνικό κολοσσό Misubishi Corporation πραγματοποιεί σύμφωνα με πηγές η Mytilineos, με στόχο της συνεργασία στις τεχνολογίες ενεργειακής μετάβασης αλλά και διερευνώντας το ενδεχόμενο συμπράξεων για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας στην Κεντρική Ασία.

    Η Mytilineos, με σταθερό προσανατολισμό την ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων της και την εμβάθυνση στις αναδυόμενες τεχνολογίες που απαιτούν τα έργα βιωσιμότητας,  δίνει έμφαση στις συμπράξεις με τεχνολογικούς κολοσσούς για να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες που δημιουργεί η ενεργειακή μετάβαση.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πηγές, οι συζητήσεις με τον ιαπωνικό κολοσσό Misubishi Corporation αφορούν τεχνολογίες  για το waste to energy, τη δέσμευση άνθρακα  CCS, αλλά και τις τεχνολογίες παραγωγής υδρογόνου. Πρόκειται για ανερχόμενους ενεργειακούς τομείς που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος τα επόμενα χρόνια και στους οποίους προπορεύεται ο όμιλος Misubishi Corporation.

    Οι δυνατότητες συνεργασίας  και συνεργιών ενός πολυδιάστατου σε δραστηριότητες κολοσσού όπως η Mitsubishi με την επίσης πολλών και διαφορετικών αντικειμένων από τη μεταλλουργία μέχρι την παραγωγή ενέργειας Mytilineos είναι πολλές. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Mytilineos στην κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας και  στρατηγική της για συστηματική διεθνή επέκταση σε συνδυασμό με την καλή τοποθέτηση της Mitsubishi στην Κεντρική Ασία όπου η Mytilineos θέλει να επεκταθεί, δημιουργούν προϋποθέσεις για συνέργειες, με συμπράξεις στην κατασκευή νέων μονάδων παραγωγής ενέργειας στην Κεντρική Ασία.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ