• Mononews TV

    Mytilineos (Protergia): Αναπτύσσει τεχνολογία, πλατφόρμες, marketplaces και έξυπνες λύσεις – mononewsTV

    • NewsRoom

    Έμφαση στην ψηφιακή τεχνολογία δίνει η Protergia της Mytilineos προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην αγορά ενέργειας τις επόμενες δεκαετίες καθώς αυτή θα αλλάξει ριζικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

    Στόχος να αναπτύξει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για την Protergia προσανατολισμένο στις αλλαγές που φέρνει η νέα ψηφιακή εποχή, να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που δημιουργούνται να εξασφαλίζει νέες πηγές εσόδων.  Η αρχή θα γίνει με μια σειρά προτάσεων, προϊόντων και λύσεων για smart cities (έξυπνα συστήματα διασυνδέσεων, εξοικονόμησης ενέργειας, ηλεκτροφωτισμού κ.λ.π.) που θα παρουσιάσει σύντομα.

    Σύντομα, εξάλλου, η Protergia θα ανακοινώσει το Protergia On και νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα έρθουν το 2022, καινοτόμες και χρηστικές για τον τελικό χρήστη, marketplaces, πλατφόρμες αλληλεπίδρασης με τους πελάτες της και αξιοποίησης δεδομένων.

    Έτσι, ο όμιλος Mytilineos που δραστηριοποιείται από τη βαριά βιομηχανία παραγωγής αλουμινίου, μέχρι την παραγωγή ενέργειας, τις κατασκευές και τις υποδομές ενεργειακής μετάβασης, επεκτείνεται στις ψηφιακές εφαρμογές μέσω της Protergia για τη  δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ