• Mononews TV

    Μητσοτάκης με στελέχη της Amazon: Η Ελλάδα κόμβος για επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας – MononewsTV

    • NewsRoom

    Η πολύ σημαντική επένδυση της Amazon Web Services ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με στελέχη της εταιρείας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες, στις οποίες η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Στη συζήτηση μετείχε διαδικτυακά, από τις ΗΠΑ, ο αντιπρόεδρος της Amazon Web Services, αρμόδιος για Global Public Policy, Michael Punke, ο οποίος συνεχάρη τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα άλματα που έχει πραγματοποιήσει η Ελλάδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

    Μητσοτάκης: Η χώρα γίνεται κόμβος για επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας

    «Είναι μια σημαντική μέρα για την Ελλάδα, μια σημαντική μέρα για την Amazon. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάνουμε αυτές τις σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με την παρουσία σας στην Ελλάδα. Θα ήθελα να επισημάνω ένα πράγμα: ότι η χώρα αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Γίνεται πραγματικά κόμβος για επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας, ειδικά σε κέντρα δεδομένων, και είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς που πολύ σημαντικοί σημαντικοί παγκόσμιοι “παίκτες” επιλέγουν την Ελλάδα για να έχουν μόνιμη παρουσία», τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική τοποθέτησή του.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ