• Mononews TV

    Μερτζάνης (Space Hellas): Κοιτάμε νέες επενδύσεις – Στα €150 εκατ. το ανεκτέλεστο – mononewsTV


    Για τις επενδύσεις της Space Hellas, τον αυξημένο ανταγωνισμό αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των Space Hubs, μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μερτζάνης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης.

    Παρά τα αυξημένα κόστη, η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά, αναλαμβάνοντας έργα στον τομέα του ICT με το ανεκτέλεστο να ξεπερνάει τα 150 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας. «Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στο digital transformation, να είμαστε κερδοφόροι και να έχουμε σταθερή και συνεχή αναπτυξιακή πορεία» τόνισε ο CEO της Space Hellas.

    Αναφερόμενος σε νέες επενδύσεις, ο κ. Μερτζάνης είπε ότι η Space Hellas κοιτάει προσεκτικά τις ξένες αγορές, χωρίς μεγάλα άλματα, τονίζοντας ότι αυτή την περίοδο οι επενδύσεις βρίσκονται σε ένα στάδιο ωριμότητας.

    Ο τζίρος το 2023 αυξήθηκε σε ποσοστό 24,4% συγκριτικά με το 2022, με τον CEO να τονίζει ότι οι επενδύσεις έπαιξαν καίριο ρόλο σε αυτή την άνοδο. «Οι επενδύσεις αυξάνονται, κοιτάμε πάντα για νέες ευκαιρίες που έχουν νόημα για εμάς, με στόχο να διατηρήσουμε το θετικό momentum που έχουμε αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ