ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το συμβόλαιο αγοραπωλησίας του τρίτου οικοπέδου στο οποίο θα ανεγερθεί μία από τις 28 πολυτελείς βίλες του Ελληνικού υπέγραψε την Παρασκευή η Lamda Development με Έλληνα fund manager.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο τρίτος αγοραστής με το SPA στα χέρια του προέρχεται από τον κλάδο διαχείρισης κεφαλαίων, με έντονη παρουσία εκτός συνόρων. Τον Ιούλιο υπογράφησαν ακόμα δύο συμβόλαια αγοραπωλησίας οικοπέδων για τις παραθαλάσσιες βίλες με τα αδέρφια Αχιλλέα και Κωστή Κωνσταντακόπουλου, ενώ προσεχώς θα προσέλθει για την υπογραφή ενός ακόμη SPA ο Τρύφων Νάτσης, μέτοχος της Brevan Howard.
Ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος ειναι ιδιοκτήτης της ΤΕΜΕΣ (ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα και Costa Navarino στην Πελλοπόνησο) ενω ο Κωστής ειναι εφοπλιστής μέτοχος της εισηγμένης στη Νέα Υόρκη εταιρείας Costamare, η κεφαλαιοποίηση της οποίας υπερβαίνει το 1 δισ. δολάρια.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας τηλεδιάσκεψης της εισηγμένης με τους χρηματιστηριακούς αναλυτές, τα υπόλοιπα συμβόλαια για τα οικόπεδα των βιλών θα υπογραφούν τους επόμενους μήνες, ενώ η διοίκηση της Lamda έχει κάνει γνωστό πως με βάση τα προσύμφωνα, οι εκτάσεις του συγκεκριμένου οικιστικού project είναι sold out και εξασφαλίζουν έσοδα 190 εκατομμυρίων ευρώ.
Σημειωτέον ότι το 50% του τιμήματος εισπράττεται με την υπογραφή των συμβολαίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέα υποχώρηση καθώς η αύξηση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ αποδυναμώνει το θετικό κλίμα
- Λάχι Λακωνίας: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην περιοχή
- Αλέξανδρος Βαρβέρης: Διευκρινήσεις για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από 1.983 συνταξιούχους της Εθνικής τράπεζας
- Τραμπ: «Ηλίθιοι» όσοι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν να δημοσιευθούν τα «αρχεία Εμπστάιν»
