• Mononews TV

    Κώστας Σουλιώτης (Παλίρροια): Σχέδια για νέες εξαγορές στα τρόφιμα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σε φάση δυναμικής ανάπτυξης βρίσκεται η εταιρεία Παλίρροια, με επικεφαλής τον Κώστα Σουλιώτη, καθώς σχεδιάζει να προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε εξαγορές στον κλάδο των τροφίμων, με στόχο να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της με νέα προϊόντα.

    Στο στόχαστρο της εταιρείας που αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό ντολμά στον κόσμο, βρίσκονται συγκεκριμένα δύο εξαγορές ελληνικών εταιρειών, πάντα στον κλάδο των τροφίμων, σύμφωνα με όσα επεσήμανε στο περιθώριο της HORECA, o κ. Σουλιώτης. Οι οποίες και αναμένεται να ανακοινωθούν έως την άνοιξη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την εταιρεία που αποτελεί μια από τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις της χώρας.

    Σημειώνεται πως στην επιχείρηση της οικογένειας Σουλιώτη, το 2019 εισήλθε ως στρατηγικός επενδυτής η VKN Capital του Βασίλη και της Νέλλυς Κάτσου, αποκτώντας το 36% του μετοχικού κεφαλαίου. Ο Κώστας Σουλιώτης, έως τότε δεν είχε ενδώσει στις κρούσεις διάφορων funds που προσέγγιζαν την οικογενειακή επιχείρηση. Το γεγονός ωστόσο, όπως έλεγε ο ίδιος μετά τη συμφωνία, ότι ο Βασίλης και η Νέλλυ Κάτσου πίστεψαν στο success story της εταιρείας και το όραμα της οικογένειας Σουλιώτη για την ανάπτυξη της επιχείρησης, λειτούργησε καταλυτικά.

    Από τον Σεπτέμβριο του 2021 μάλιστα η εταιρεία απέκτησε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, τον Γρηγόρη Σκλήκα, ένα στέλεχος με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, με θέσεις διοίκησης σε πολυεθνικές εταιρείες ηγέτιδες στα γαλακτοκομικά, αρτοποιεία, ροφήματα, παγωτά.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ