• Mononews TV

    Κατοικίες στον Πειραιά: Το στοίχημα της Dimand – mononewsTV

    • NewsRoom

    Τον χρήστη του δεύτερου κατά σειρά συγκροτήματος serviced apartments στον Πειραιά βρήκε η Dimandήδη από τα θεμέλια του νέου έργου, κερδίζοντας το στοίχημα κατοίκησης μίας από τις πιο «δύσκολες» περιοχές του λεκανοπεδίου.

    Έχοντας ολοκληρώσει το ένα από τα τρία οικιστικά projects εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, η εισηγμένη έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή του δεύτερου, το οποίο θα διατεθεί κατά πληροφορίες στη Dialectica, με σκοπό να φιλοξενηθούν στο κτίριο εργαζόμενοι της τεχνολογικής εταιρείας.

    Θυμίζουμε πως πρόκειται για την ελληνική start up που συμφωνήθηκε να μισθώσει το μεγαλύτερο μέρος των γραφειακών χώρων του Πύργου Πειραιά, επομένως η «μετακόμιση» των εργαζομένων στον Άγιο Διονύσιο είναι η δεύτερη συμφωνία της Dimand με τη Dialectica.

    Το ένα εκ των δύο συγκροτημάτων θα ανεγερθεί από τη θυγατρική της Dimand, PR 138, θα έχει συνολικό εμβαδό 6.180 τ.μ. σε οικόπεδο 1.303,77 τ.μ. στη διασταύρωση των οδών Παπαστράτου 21 και Βλαχάκου.

    Σύμφωνα με το business plan της εταιρείας, θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024 και κοστολογείται περί τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

    Παρόμοιο μοντέλο με αυτό της αξιοποίησης από τη Dialectica, είχε ακολουθήσει η Dimand με το πρώτο έργο serviced apartments. Το Enso Hotel Piraeus, εξαώροφο αστικό ξενοδοχειακό συγκρότημα 58 δωματίων στην περιοχή που φιλοξενούσε το παλιό καπνεργοστάσιο της Παπαστράτος μισθώθηκε από την Teleperformance, πολυεθνική εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών και μεταβιβάστηκε στην Premia, η οποία έχει εντάξει στη στρατηγική της επενδύσεις σε περίπου 1.000 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα.

    Στην ίδια λογική, και το υπό ανάπτυξη οικιστικό συγκρότημα στον Άγιο Διονύσιο θα διατεθεί προς πώληση μισθωμένο, με την Premia να βρίσκεται στη λίστα των δυνάμει αγοραστών.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9

     



    ΣΧΟΛΙΑ