• Mononews TV

    Καραγιάννης: Με την υλοποίηση σημαντικών υποδομών στη Θεσσαλονίκη ανακτούμε την εμπιστοσύνη των κατοίκων της – mononewsTV


    Στην αντιμετώπιση της δυσπιστίας των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για τα έργα υποδομών και στα χρονοδιαγράμματα για τα υπό υλοποίηση projects στη συμπρωτεύουσα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης μιλώντας σε ημερίδα σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

    Ο Υφυπουργός Υποδομών επισήμανε πως οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης είχαν στον παρελθόν σημαντικούς λόγους να είναι δύσπιστοι απέναντι στις εξαγγελίες μεγάλων έργων, καθώς η συμπρωτεύουσα έμεινε πίσω λόγω της υπερδεκαετούς αποεπένδυσης και του αναπτυξιακού ελλείμματος, ενώ το μεγαλύτερο έργο της περιοχής, το Μετρό Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το 2006 και δεν έχει ολοκληρωθεί το 2022.

    Ο Γιώργος Καραγιάννης τόνισε πως το Υπουργείο Υποδομών κλήθηκε να ρίξει μεγάλο βάρος στα έργα υποδομών στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, όπως πρόσθεσε, οι πολίτες πρέπει να βλέπουν πως τα έργα υλοποιούνται και μόνο έτσι θα ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των κατοίκων της πόλης.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ