ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ίλον Μασκ αναμένεται ότι θα αναλάβει προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Twitter Inc, για μερικούς μήνες, αφού ολοκληρωθεί η εξαγορά της πλατφόρμας, ύψους 44 δισ. δολαρίων, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, επικαλούμενο πηγές.
Ο Μασκ είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος της Tesla.
Ο επιχειρηματίας έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής χρηματοδότηση ύψους 7,14 δισ. δολαρίων από μια ομάδα επενδυτών, μεταξύ των οποίων είναι ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ και ο συνιδρυτής της Oracle Corp, Λάρι Έλισον, για να προχωρήσει στην εξαγορά του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινα τιμολόγια Μαΐου: Από την ΕΛΙΝ η χαμηλότερη τιμή στα 12,2 λεπτά/κιλοβατώρα – Οι τιμές των προμηθευτών
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
