• Mononews TV

    Ίλον Μασκ: Ποιοι μεγάλοι επενδυτές τον στηρίζουν για την εξαγορά του Twitter – mononewsTV


    Ο Ίλον Μασκ αναμένεται ότι θα αναλάβει προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Twitter Inc, για μερικούς μήνες, αφού ολοκληρωθεί η εξαγορά της πλατφόρμας, ύψους 44 δισ. δολαρίων, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, επικαλούμενο πηγές.

    Ο Μασκ είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος της Tesla.

    Ο επιχειρηματίας έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής χρηματοδότηση ύψους 7,14 δισ. δολαρίων από μια ομάδα επενδυτών, μεταξύ των οποίων είναι ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ και ο συνιδρυτής της Oracle Corp, Λάρι Έλισον, για να προχωρήσει στην εξαγορά του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης, σε έγγραφο που απέστειλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC), ότι έχει λάβει επιστολές δέσμευσης κεφαλαίων από 19 επενδυτές, όπως από τις εταιρείες Sequoia Capital (800 εκατ. δολάρια), Brookfield (500 εκατομμύρια), Vy Capital (700 εκατ.), Qatar Holding και άλλες. Θα συνεχίσει επίσης τις επαφές του με τους νυν μετόχους του Twitter, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην επικεφαλής της εταιρείας, Τζακ Ντόρσεϊ, για να εξασφαλίσει πρόσθετα κεφάλαια.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ