• Mononews TV

    ΙΚΕΑ: Τα νέα σχέδια του Βασίλη Φουρλή στο Τhe Μall Athens – MononewsTV

    • NewsRoom

    Tον Νοέμβριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για τους καταναλωτές, το νέο «μίνι» ΙΚΕΑ στον τέταρτο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι.

    Πρόκειται για το δεύτερο από τα καταστήματα «νέας γενιάς» που αναπτύσσει ο Όμιλος Fourlis σε χώρους εντός του αστικού ιστού (σε αντίθεση με τα μεγάλα καταστήματα ΙΚΕΑ) το οποίο ανοίγει στην Ελλάδα, μετά από εκείνο που λειτουργεί ήδη στον Πειραιά από τις αρχές του έτους.

    Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου, Γιώργος Αλεβίζος,  ο τέταρτος όροφος του Τhe Mall Αthens – εκεί δηλαδή που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσαν χώροι εστίασης- θα «μεταμορφωθεί» σε κατάστημα ΙΚΕΑ, δίνοντας έναν «καινούριο χαρακτήρα» στο εμπορικό κέντρο καθώς οι πελάτες θα έχουν στη διάθεση τους έναν ολόκληρο όροφο με προϊόντα της εταιρείας.

    Ο ίδιος σημειώνει ακόμη ότι η λειτουργία του νέου μίνι ΙΚΕΑ στον συγκεκριμένο χώρο αποτελεί «μία πρόκληση», η οποία αναμένεται να είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, τόσο για τον Όμιλο Fourlis όσο και για το εμπορικό κέντρο της Lamda Development.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ