ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριστείδης Πίττας (EuroDry): Επανασχεδιασμός της στρατηγικής και ανανέωση στόλου – Μείωση εσόδων και κερδών
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία EuroDry Ltd, του εφοπλιστή Αριστείδη Πίττα ανακοίνωσε ότι αγόρασε το πλοίο M/V Molyvos Luck, συνολικής χωρητικότητας 57.924 dwt, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2014, στην τιμή των 21,2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το πλοίο ανήκει σε συνδεδεμένη εταιρεία με την Eurobulk, που είναι επίσης διαχειριστής της πλειοψηφίας των πλοίων της εταιρείας. Το πλοίο αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2022.
Η εταιρεία θα αναλάβει επίσης τη συνέχιση της ναύλωσης του πλοίου που είναι στα 13.250 δολάρια την ημέρα μέχρι τον Απρίλιο του 2022. Η αγορά θα χρηματοδοτηθεί από ίδια κεφάλαια της εταιρείας και με δάνειο που θα συναφθεί από Τράπεζα.
Το δάνειο θα διευθετηθεί για τη μερική χρηματοδότηση της εξαγοράς μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
- Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Αμπελικάκης: Ανάμεσα σε αγίους, μαφιόζους και «βρόμικα» ράσα της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
- Trade Estates: Στις ράγες οι επενδύσεις των 250 εκατομμυρίων – Ποια έργα καθυστερούν
