• Mononews TV

    Οι επενδύσεις άνω του 1 δισ. που θα μεγαλώσουν το Costa Navarino – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σχεδόν sold out θα είναι το προσεχές διάστημα οι πολυτελείς κατοικίες του Costa Navarino, καθώς το 90% του συνολικά διαθέσιμου αποθέματος στις τέσσερις γειτονιές της ανάπτυξης έχει πωληθεί.

    Τη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα εκμεταλλεύεται η ΤΕΜΕΣ, προχωρώντας σε επιπλέον αναπτύξεις, καθώς οι βίλες στη γειτονιά Rolling Greens πωλήθηκαν μέσα σε έναν χρόνο από το λανσάρισμά τους, με τη ζήτηση να ξεπερνά την προσφορά, ενώ μέσα στο 2023 παραδίδονται οι πρώτες κατοικίες.

    Ως εκ τούτου επισπεύθηκε το λανσάρισμα της νέας γειτονιάς Valley Greens με βίλες που θα παραδοθούν με το κλειδί στο χέρι εντός τριών χρόνων, με τη ζήτηση να μεταφράζεται ήδη σε πωλήσεις του 40% των ακινήτων.

    Ως προς το εύρος τιμών για το σύνολο των οικιστικών ακινήτων κυμαίνεται από 3,75 εκατ. για τις «custom» κατοικίες, από 1,4 εκατ. για τις «turn key» κατοικίες (με το κλειδί στο χέρι) και από 770.000 για τα επώνυμα διαμερίσματα, ενώ οι τιμές για τις νέες βίλες των 5 έως 7 υπνοδωματίων ξεκινούν από 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Να σημειωθεί ότι στο Costa Navarino υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές περιοχές, οι Sea Dunes, Olive Grove, Rolling Greens, Valley Greens.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ