• Mononews TV

    Grivalia Hospitality: Με τρία νέα έργα σε λειτουργία τη σεζόν του 2023 – mononewsTV

    • NewsRoom

    Με τρία νέα projects σε λειτουργία  εκ των οποίων τα δύο στην αθηναϊκή ριβιέρα – θα κλείσει τη θερινή σεζόν του 2023 η Grivalia Hospitalityλίγο πριν κλείσει ένα χρόνο από τη μεταφορά της έδρας στην Ελλάδα, την οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα.

    Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την παρουσία του στο συνέδριο της Prodexpo ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality, Γιώργος Χρυσικός, αναφερόμενος στη δυσκολία ανάπτυξης πολυτελών τουριστικών θερέτρων στην Ελλάδα, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες τουριστικές μονάδες προς αγορά. «Ο συντονισμός είναι δύσκολη υπόθεση, γι’ αυτό σε τέτοιου είδους έργα χρειάζεται να λάβει η κάθε εταιρεία υπόψη όλα τα παραπάνω για τον προγραμματισμό της επένδυσης. Δεν είναι εφικτό τέτοιες επενδύσεις να ολοκληρωθούν μέσα σε 18 μήνες, είναι ένας κύκλος που μπορεί να χρειαστεί ακόμη και μία πενταετία», πρόσθεσε.

    Ο ίδιος παρέθεσε λεπτομέρειες για το έργο ανάπλασης των Αστεριών Γλυφάδας, μία επένδυση που κοστολογήθηκε τελικά στα 140 εκατομμύρια ευρώ και θα λειτουργήσει το επόμενο καλοκαίρι υπό την ομπρέλα του One&Only, brand της Kerzner International. «Αρκετοί που είχαν δει την πρότερη κατάσταση των Αστεριών, δεν έχουν αίσθηση της έκτασης, η οποία είναι περίπου 280 στρέμματα. Εκεί δημιουργούμε ένα μικρό οικοδομικό αποτύπωμα, καθώς θα περιλαμβάνει μόνο 25.000 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ