• Mononews TV

    Γιώργος Στάσσης (ΔΕΗ): Διαφορετική εικόνα σε 6-9 μήνες – mononewsTV

    • NewsRoom

    “Σε επίπεδο επαναλαμβανόμενου EBITDA το 2022 θα είναι όσο ήταν το 2021, ενώ στα τελικά κέρδη θα επηρεαστούμε από την έκτακτη φορολόγηση” είπε ο Γιώργος Στάσσης, Πρόεδρος της ΔΕΗ στη σημερινή Γενική Συνέλευση.

    “Ο επόμενος χειμώνας”, σημείωσε, “θεωρώ ότι θα είναι καλύτερος από τον περσινό και είμαστε πιο αισιόδοξοι κοιτώντας πιο μακριά. Είμαστε προσηλωμένοι στους τελικούς μας στόχους ανάπτυξης των ΑΠΕ” τόνισε.

    “Αν η ΔΕΗ δεν είχε κάνει τις κινήσεις που είχε κάνει δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην ενεργειακή κρίση”, σημείωσε. Για τη μεγάλη διακύμανση στη μετοχή, σημείωσε ότι η μετοχή της εταιρείας είναι εξαιρετική ευκαιρία και σε ένα μήνα θα αποφασιστεί να ξεκινήσει επαναγορά μετοχών, καθώς όπως τόνισε δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από την αγορά της μετοχής. “Θεωρώ ότι η μετοχή όχι μόνο θα ανακάμψει αλλά θα πρωταγωνιστήσει”, σημείωσε χαρακτηριστικά, και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη μεγάλη πτώση της μετοχής συνέστησε υπομονή, θυμίζοντας ότι σήμερα περνάμε τη μεγαλύτερη παγκόσμια ενεργειακή κρίση.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ