• Mononews TV

    Galerie de Beaute: Τίτλοι τέλους στο κατάστημα της Ομόνοιας – mononewsTV

    • NewsRoom

    Άνοιξε στην εκπνοή του 2018 με την προσδοκία  να δώσει στην Ομόνοια την παλιά της αίγλη. Έκλεισε στο τέλος του περασμένου μήνα πριν ακόμη συμπληρώσει τρία χρόνια λειτουργίας.

    Ο λόγος για το κατάστημα της αλυσίδας Galerie de Beaute στο εμβληματικό κτίριο της Ομόνοιας επί των οδών Πανεπιστημίου & Πατησίων.

    Η αμιγώς ελληνική εταιρεία με επικεφαλής τους Σπύρο Σπυριδωνίδη και Ιωάννη Ντόλα, πρόεδρο και διευθύνοντα αντίστοιχα, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών από το 1999 έχει 43 καταστήματα με παρουσία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα και μεγάλες πόλεις της χώρας.   Το κατάστημα της Ομόνοιας  ήταν στο ισόγειο του παλιού κτιρίου της Εθνικής Τράπεζας ένα επιβλητικό  κτίριο  4.162 τμ. που οικοδομήθηκε στις αρχές του 20ου αι. πάνω σε σχέδια του Ερνέστου Τσίλερ.

    Η εταιρεία απασχολεί περίπου 176 εργαζόμενους ενώ διαθέτει παρουσία και στο ψηφιακό κανάλι σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου έχουν σημαντική παρουσία τα e-shop των Hondos Center, του attica beauty που είναι το e-shop της αλυσίδας πολυκαταστημάτων attica, το e-shop της Sephora αλλά και το Scarlet Beauty, επιχειρηματική πρωτοβουλία της οικογένειας Σαράντη.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ