• Mononews TV

    Έσοδα 500 εκατ. από το Ελληνικό περιμένει το 2023 η Lamda – mononewsTV


    Έσοδα που θα ξεπεράσουν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ αναμένει έως το τέλος του χρόνου η Lamda Development κυρίως από τα οικιστικά προϊόντα, όταν μέχρι τα μέσα Απριλίου το ποσό αυτό είχε φτάσει τα 223 εκατ..

    Την πληροφορία αυτή έδωσε στην ετήσια ενημέρωση των χρηματιστηριακών αναλυτών ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda, διευκρινίζοντας πως εκτός των έργων που υλοποιούνται (Riviera Tower, condos και παραθαλάσσιες βίλες) στο Ελληνικό θα προστεθούν 1 εκατ. τετραγωνικά μέτρα κατοικιών. Σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον ανάδοχο του έργου, την κοινοπραξία που θα αναλάβει να ανεγείρει τον πρώτο πράσινο ουρανοξύστη στο πρώην αεροδρόμιο, η οποία πιθανολογείται ότι είναι η ένωση των Intrakat – Bouygues.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε, εντός του 2023 θα αρχίσουν να υπογράφονται τα συμβόλαια αγοραπωλησίας των condos (των διώροφων – τριώροφων κατοικιών) στο παράκτιο μέτωπο και μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι ορατοί από τη λεωφόρο Ποσειδώνος οι πρώτοι όροφοι του Riviera Tower και οι σκελετοί των condos.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ