ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έως και 500 ευρώ χρειάζεται να δαπανήσει μία οικογένεια για την ενοικίαση ενός φοιτητικού διαμερίσματος στην Αθήνα, με τις τιμές να έχουν σχεδόν διπλασιαστεί στις μεγάλες πόλεις καθόλη τη διάρκεια της δεκαετίας.
Αυτό το στοιχείο προκύπτει από τα δεδομένα έρευνας της εκτιμητικής εταιρείας Geoaxis για τα φοιτητικά διαμερίσματα, η οποία καταγράφει ανισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης η οποία φαίνεται να διευρύνεται και να οδηγεί σε εντυπωσιακή αύξηση των τιμών ενοικίασης φοιτητικών διαμερισμάτων στις έξι μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, το Βόλο και την Κομοτηνή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στρατηγική Συναλλαγή LAMDA – Όμιλος ION ύψους €450εκ για τη δημιουργία ενός Διεθνούς Κέντρου Έρευνας & Καινοτομίας στο The Ellinikon
- Ο Νίκος Βαρβαδούκας νέος Chief Marketing & Growth Officer της Novibet
- Χρηματιστήριο: Τρίτη μέρα απωλειών για τον Γενικό Δείκτη – Νέες πιέσεις στις τράπεζες, με βουτιά 3,5% για την Alpha Bank
- Αυξάνονται τα επιβατηγά, μειώνονται τα ποντοπόρα πλοία
