ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, υπέγραψε σύμβαση χρονοναύλωσης με την εταιρεία Bunge SA, της Γενεύης, για ένα από τα πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου ultramax.
Πρόκειται για το πλοίο DSI Andromeda, μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου, ultramax, χωρητικότητας 60.309 dwt που κατασκευάστηκε το 2016.
Η συμφωνία ναύλωσης, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου, θα αποφέρει ακαθάριστα έσοδα περίπου 6,03 εκατομμυρίων δολαρίων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.
Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 13.500 δολάρια ανά ημέρα, μείον μια προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον έως τις 20 Φεβρουαρίου 2025 έως το μέγιστο στις 20 Απριλίου 2025.
Τον περασμένο μήνα, ο πλοιοκτήτης υπέγραψε συμφωνία πώλησης σε μη συνδεδεμένο τρίτο μέρος, το πλοίο μεταφοράς χύδην capesize του 2007 “Boston”, με προγραμματισμένη παράδοση στον αγοραστή το αργότερο έως τις 20 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Η Diana Shipping ανέφερε ότι η καθαρή τιμή πώλησης είναι περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.