• Mononews TV

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,52 εκατ. δολάρια – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, υπέγραψε συμβόλαιο χρονοναύλωσης με την Stone Shipping για ένα από τα πλοία της, τύπου ultramax.

    Η Diana Shipping συμφώνησε τη ναύλωση για το πλοίο DSI Aquarius,χωρητικότητας 60.309 dwt κατασκευής 2016, γνωστό στο παρελθόν ως STH Kure.

    Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 14.500 δολάρια, μείον μια προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον έως την 1η Δεκεμβρίου 2024, με δυνατότητα επέκτασης έως την 1η Φεβρουαρίου 2025 κατ’ ανώτατο όριο.

    Η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024 και η απασχόληση του bulker αναμένεται να αποφέρει περίπου 4,52 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονικής ναύλωσης.

    Η εταιρεία διαχειρίζεται στόλο που αποτελείται επί του παρόντος από 40 πλοία ξηρού χύδην φορτίου – τέσσερα newcastlemax, εννέα capesize, πέντε post-panamax, έξι kamsarmax, επτά panamax και εννέα ultramax.

    Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας είναι περίπου 4,5 εκ. dwt με μέση σταθμισμένη ηλικία τα 10,57 έτη.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ