ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Diana Shipping Inc. της Σεμίραμις Παληού υπέγραψε σύμβαση ναύλωσης με την Bunge SA, για ένα από τα πλοία της ξηρού χύδην φορτίου Ultramax, το m/v DSI Aquarius.
Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 13.300 δολάρια την ημέρα, μείον την προμήθεια 5,00% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον δέκα μηνών έως περίπου δώδεκα μήνες. Η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2024.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η Τεχεράνη κλείνει εκ νέου τα Στενά του Ορμούζ ως απάντηση στον αμερικανικό αποκλεισμό – Οκτώ πετρελαιοφόρα διήλθαν από τη θαλάσσια περιοχή σήμερα
- Δολοφονία 19χρονης: Στις φυλακές Κορυδαλλού οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ιράν: Κλείνει ξανά τα Στενά του Ορμούζ – Ζητά την άρση του αμερικανικού ναυτικού αποκλεισμού
- Alpha Bank: Εξαγωγικές επιδόσεις και γεωπολιτική αβεβαιότητα: Κλάδοι, προϊόντα και αγορές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.