• Mononews TV

    Deal με ελληνικό άρωμα στη ναυτιλία: H Kpler εξαγόρασε την MarineTraffic – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η Kpler, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος δεδομένων εμπορευμάτων, προχώρησε στην εξαγορά των εταιρειών MarineTraffic και FleetMon, που παρέχουν δεδομένα παρακολούθησης πλοίων και ναυτιλιακές αναλύσεις.

    Η διπλή εξαγορά στον χώρο των ναυτιλιακών αναλύσεων πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της προηγούμενης συμφωνίας απόκτησης της FleetMon από τη MarineTraffic.

    Από την ίδρυσή της το 2007, η MarineTraffic με έδρα την Αθήνα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ναυτιλιακής βιομηχανίας πρωτοστατώντας στην καινοτομία και παρέχοντας πρόσβαση σε πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία παρακολούθησης πλοίων. Η FleetMon με έδρα το Ρόστοκ, που ιδρύθηκε επίσης το 2007, παρέχει δεδομένα AIS σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών στην αλυσίδα εφοδιασμού.

    Ο συνδυασμός των δυνατών σημείων αυτών των εταιρειών θα επιτρέψει στην Kpler να “ξεκλειδώσει” περισσότερη αξία για τον ναυτιλιακό τομέα και να αυξήσει την ποιότητα των προϊόντων, των δεδομένων και των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Αυτό έρχεται σε μια περίοδο αυξανόμενης ζήτησης για νέα ψηφιακά εργαλεία, καθώς και εντεινόμενων παγκόσμιων προκλήσεων σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού της ναυτιλίας.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ