ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προνομιακή μεταχείριση θα έχουν υφιστάμενοι μέτοχοι για μέχρι το ποσό των μετοχών τους σε ότι αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς Financial Holdings.
Αυτό ανακοινώθηκε δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας κ. Χρήστου Μεγάλου κατά τη γενική συνέλευση της τράπεζας η οποία εξουσιοδότησε το ΔΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιακό αρχείο και καχυποψία
- Ελληνικές τράπεζες: Citi, UBS, Jefferies και NBG Securities ανεβάζουν τον πήχη μετά το ισχυρό β΄ τρίμηνο
- Αριστείδης Πίττας: Κέρδη 79 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο από τρεις εισηγμένες ναυτιλιακές
- Avramar: «Πώς γύρισε» το παιχνίδι λίγο πριν περάσει στους Καναδούς της Cooke
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.