ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί μπαίνουν Γάλλοι στην Πειραιώς, η λάμψη Βιοχάλκο, Metlen, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, Alpha, Eurobank, τι συμβαίνει με τα mega ΣΔΙΤ, τα νεύρα του greedy Παντελιάδη, η ήττα του Σαράντη και τα drones της Howden
Το επενδυτικό σχέδιο της ΕΥΔΑΠ, προϋπολογισμού 1,1 δισ. ευρώ, παρουσίασε χθες η διοίκηση της εταιρείας σε ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με τα μέσα ενημέρωσης, ενώ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του mononews ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το δημόσιο για το κόστος του αδιύλιστου νερού για το διάστημα 2013 – 2020, αλλά και την επόμενη 20ετία.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τσίπρας και η… ομοιότητα με τον Ανδρέα, ο υπουργός με το βιβλίο, το ανοιξιάτικο outfit του Άδωνι, η νύχτα των Καραμανλήδων και όταν ο Γιάνης δεν μιλούσε στον Χάρη
- Βασίλης Τζινιέρης: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος και ceo της Pfizer Hellas – Η επόμενη μέρα μετά τον Ζαχαρία Ραγκούση
- ΗΠΑ και Ιράν «παίζουν» καθυστερήσεις
- Πώς το ποδοσφαιρικό ρίσκο του Ατζούν Ιλιτζαλί εξελίχθηκε σε… χρυσωρυχείο 430 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.