• Mononews TV

    Celia Kritharioti: Έκλεψε τις εντυπώσεις η θρυλική Ναόμι Κάμπελ – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από πάνω της, η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας Naomi, άνοιξε το ντεφιλέ της Σήλιας Κριθαριώτη, το απόγευμα της Τρίτης, στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

    Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη συλλογή Celia Kritharioti Couture για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 με τη θρυλική Naomi Campbell να ανοίγει το σόου, τις παγκοσμίου φήμης Candice Swanepoel και Coco Rocha να κερδίζουν τις εντυπώσεις στην πασαρέλα και τη Sara Sampaio να βρίσκεται στην πρώτη σειρά ανάμεσα από τους πιο επιδραστικούς δημοσιογράφους μόδας, την οικογένεια και τους φίλους της σχεδιάστριας αλλά και πελάτισσες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο για αυτό το μοναδικό event.

    Στο Pavillon Cambon Capucines, έναν επιβλητικό χώρο στην Rue Cambon, τον δρόμο που στεγάζει τον οίκο Chanel, έγινε η επίδειξη. Ο χώρος μεταμορφώθηκε σε βυθό θάλασσας καθώς ήταν η βασική έμπνευση για τη φετινή συλλογή.

    Η θάλασσα αποτελεί μεγάλη αγάπη για τη σχεδιάστρια. Στοιχεία όπως τα κοχύλια που αποτελούν σύμβολο ζωής, αντοχής και ελπίδας, τα κοράλλια με τα μαγικά τους χρώματα αλλά και τα υδρόβια πλάσματα, όπως αστακοί, ιππόκαμποι και καβούρια κόσμησαν mermaid και mini dresses. Αστραφτερά χειροποίητα κεντήματα που αποτυπώνουν τους ιριδισμούς του κύματος και το παιχνίδι τους με τον ήλιο και το φεγγάρι αποτύπωσαν την παράδοση του ιστορικότερου ατελιέ της Ελλάδας ενώ τα φίνα υφάσματα που η Σήλια «σμιλεύει» για να δημιουργήσει μοναδικά evening gowns που αποθεώνουν τη γυναικεία φιγούρα κυριάρχησαν στο catwalk.

    Μπλε, aqua, πράσινο, ροζ, μωβ, χρυσό, ασήμι και κίτρινο σε οργάντζα και μεταξωτό τούλι συνθέτουν μια συλλογή που εξυμνεί τη θάλασσα. «Η θάλασσα αποτελεί έμπνευση και σημείο αναφοράς για μένα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να τη βλέπω ή να ταξιδεύω μέσα της», δήλωσε η ίδια.

    Οι παστέλ αποχρώσεις σε απίθανους χρωματισμούς και συνδυασμούς χρωμάτων, κυριάρχησαν στις μακριές τουαλέτες, στις κεντημένες δημιουργίες με κρύσταλλα Swarovski, σε αέρινα υφάσματα.

    Το κάλεσμα ήταν στις 17:00 και ο κόσμος είχε ήδη συγκεντρωθεί αρκετά νωρίτερα στο χώρο. Ανάμεσα στους δεκάδες δημοσιογράφους μόδας ήταν η Sarah Harris και η Dena Giannini της βρετανικής Vogue, η Lydia Slater του βρετανικού Harper’s Bazaar, η Sasha Slater της Telegraph.

    Στις πρώτες σειρές βρέθηκε και η Isabel Getty, η Sabrina Percy, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, η Καλλιόπη Καρέλα, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Χριστιάννα και η Αναστασία Καίσαρη, η Δήμητρα Κούστα, η Βέτα Τσουκαλά, η Μάριλη Γλύπτη, η Καρολίνα Αγγελοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Σούλα Λιάκου και πολλοί άλλοι.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ