• Mononews TV

    Breakfast at… Landmark’s: Νέα εποχή για το εμβληματικότερο κατάστημα της Tiffany στον κόσμο – mononewsTV

    • NewsRoom

    Οι δείκτες του ρολογιού πάνω από την επιβλητική πόρτα του κτηρίου στη συμβολή των οδών Fifth Avenue and 57th Street δείχνουν την ώρα που αρχίζει μια νέα εποχή. «Κάτι θαυμάσιο σας περιμένει στις 28/4», γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Tiffany & Co. για τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια του «The Landmark», όπως ονομάζεται πλέον το ιστορικό κατάστημα της 5η Λεωφόρου.

    Οι αντίθετες δυνάμεις, όπως αναφέρει και η ίδια η Tiffany & Co., είναι αυτές που ορίζουν την αλλαγή: το παλιό με το νέο, το παρόν με το παρελθόν, κρυμμένοι «θησαυροί» και νέες ανακαλύψεις. Το άγαλμα του Άτλαντα και το ρολόι πάνω από την περιστρεφόμενη πόρτα, πλέον ανακαινισμένα, αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία του κτηρίου.

    Έπειτα, από τρία χρόνια αναμονής, το ανακαινισμένο κατάστημα της Tiffany & Co., ανοίγει πλέον τις πύλες του για το κοινό.

    «The Landmark»: Ένας πολιτιστικός κόμβος υψηλής αρχιτεκτονικής και φιλοξενίας

    Το κατάστημα – πηγή έμπνευσης για το βιβλίο «Breakfast at Tiffany’s» του Truman Capote και τους δημιουργούς της ομώνυμης ταινίας με την Όντρεϊ Χέπμπορν, είναι ορόσημο για την εταιρεία, η οποία από το 2021 ανήκει στην LVMH.

    «Η επαναλειτουργία του εμβληματικού Fifth Avenue Landmark είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον οίκο μας. Σύμβολο μιας νέας εποχής για την Tiffany & Co., το Landmark είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κοσμηματοπωλείο», δηλώνει στην ανακοίνωση της εταιρείας ο Anthony Ledru, President and Chief Executive Officer της Tiffany & Co.

    Ο κ. Ledru χαρακτηρίζει το κατάστημα ως έναν «νέο πολιτιστικό κόμβο υψηλής αρχιτεκτονικής και φιλοξενίας, καθώς επίσης τέχνης και σχεδίου», ενώ στη συνέχεια εξηγεί ότι «Θέτει έναν νέο πήχη για το λιανικό εμπόριο πολυτελείας σε παγκόσμια κλίμακα».

    Με την ονομασία «The Landmark», η εταιρεία ξεχωρίζει το κατάστημα της Νέας Υόρκης από τα υπόλοιπα της αλυσίδας και ο λόγος είναι σαφέστατος. Από το 1940, χρονιά κατά την οποία το κορυφαίο κατάστημα πολυτελείας, μεταφέρθηκε στην 5η Λεωφόρο, η περιοχή καθιερώθηκε παγκοσμίως ως μία από τις εμπορικότερες.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ