• Mononews TV

    Atlas Maritime: Πέντε πλοία ναυπηγεί ο Λέων Πατίτσας – MononewsTV

    • NewsRoom

    Ένα πρόγραμμα κατασκευής πέντε πλοίων βρίσκεται σε εξέλιξη για την ναυτιλιακή εταιρεία Atlas Maritime του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα στα νοτιοκορεάτικα ναυπηγεία Daehan Shipbuilding Co. Ltd.

    Όπως έγινε γνωστό τοποθετήθηκε η πρώτη καρίνα του MT Philadelphia Star, (H.N. 5067), που είναι το πρώτο από τα πέντε πλοία που έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν έως το τέλος του 2023.

    Ο Λέων Πατίτσας, είναι διευθύνων σύμβουλος και έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει συναλλαγές που υπερβαίνουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Έχει πλούσια δραστηριότητα στον τομέα αξιοποίησης και εκμετάλλευσης των δεξαμενοπλοίων.

    Πριν ιδρύσει την Atlas Maritime, απέκτησε μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις και αγορές πλοίων, στις ναυλώσεις και στη χρηματοδότηση πλοίων, εργαζόμενος για γνωστούς πλοιοκτήτες στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αθήνα.

    Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νέα Υόρκη, εργαζόμενος σε μια επενδυτική τράπεζα που επένδυσε σε Hedge Funds και Private Equity. Η εκτεταμένη γνώση του στις κεφαλαιαγορές επέτρεψε στην Atlas να δημιουργήσει με επιτυχία κοινοπραξίες με μεγάλες εταιρείες στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ