• Mononews TV

    150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Το ξενοδοχείο – σύμβολο γιορτάζει με επετειακό πρόγραμμα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Χρονιά με «Always Grand Εμπειρίες» υπόσχεται για φέτος το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, που γιορτάζει τα 150 χρόνια λειτουργίας του, από το 1874 που ιδρύθηκε, για να εξελιχθεί στη συνέχεια στη ναυαρχίδα της ελληνικής φιλοξενίας αλλά και να συνδεθεί με μεγάλα, ιστορικά γεγονότα της χώρας.

    Ως εκ τούτου έχει παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη της Αθήνας, γράφοντας παράλληλα, τη δική του ιστορία διαχρονικής κομψότητας και κατακτώντας δικαιωματικά τον τίτλο του ορόσημου για την αθηναϊκή κοινωνία. Ενώ η φήμη του ως αγαπημένου οικοδεσπότη για αρχηγούς κρατών, βασιλείς και σημαντικές προσωπικότητες παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

    Πρόκειται άλλωστε, για ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία παγκοσμίως με 150 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και γι’ αυτή την επέτειο προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας σε συνδυασμό με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

    Ιστορία, τέχνη και design, γεύσεις με τη νοσταλγία παλαιών συνταγών σε νέα απόδοση είναι μεταξύ άλλων οι τομείς στους οποίους θα κινηθεί το επετειακό πρόγραμμα.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ