• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 17 Νοεμβρίου

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη.

    ΚΡΙΟΣ

    Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέχετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες και θα κινούνται μακράν της πραγματικότητας. Μπορεί ωστόσο η μέρα να σας φέρει ένα κεραυνοβόλο πάθος!!!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Δεν ευνοούνται τα συμβόλαια και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητη περιουσία. Καλύτερα να αποφύγετε τέτοιου είδους ασχολίες, γιατί οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη φάση τους και σήμερα κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Αποφύγετε περιττά έξοδα και αγορές πολυτελείας, πολυδάπανες εξόδους ή επιδεικτικά ακριβά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Μην σας παίρνει ωστόσο από κάτω, γιατί σε λίγο έρχονται τα καλύτερα…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να εκδηλωθούν! Σκεφτείτε ψύχραιμα μήπως όλο αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας σας και δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό από την πλευρά του συντρόφου σας.

    ΛΕΩΝ

    Μέρα που βρίθει ψευδαισθήσεων, κυρίως αναφορικά με την εικόνα που έχετε για το ταίρι σας. Θα έλεγε κανείς ότι αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα, μια και ζείτε σε ένα βολικό ψέμα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε την κατάσταση.

    ΖΥΓΟΣ

    Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην κάνετε μεγαλύτερες ζημιές στις σχέσεις…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Οι καλές ειδήσεις θα έρθουν προς τα τέλη του μήνα!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Νεύρα και διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά, ιδίως με τον Ερμή ανάδρομο!

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Αν ασχοληθείτε παράλληλα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Και μην ξεχνάτε ότι αυτή την περίοδο είμαστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλήψεις. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα στις δράσεις σας και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει πιθανόν ένταση και απρόοπτα ή δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων… Ο ανάδρομος Ερμής πυροδοτεί πάντοτε διαπληκτισμούς και δυσχεραίνει την επικοινωνία, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με απερίσκεπτες καταναλωτικές δαπάνες! Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις του συντρόφου σας, γιατί η σπίθα θα γίνει πυρκαγιά…

    πηγή: alindakanaki.gr



    ΣΧΟΛΙΑ