• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4 Σεπτεμβρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ
    Η περιέργειά σας για τις υποθέσεις των άλλων είναι αυξημένη. Προσπαθήστε να μην υπερβείτε τα όρια και κάνετε τους συναδέλφους σας να απομακρυνθούν από κοντά σας. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται προσοχή, μην παρασυρθείτε σε λάθη και αγορές που δεν χρειάζεστε. Φροντίστε να διατηρήσετε την ευγένειά σας και να είστε πρόθυμη να μοιραστείτε κι εσείς τις βαθύτερες σκέψεις σας με τους άλλους.

     

    ΤΑΥΡΟΣ
    Φροντίστε να μην αφιερώσετε πολύ χρόνο σε δραστηριότητες που σας κουράζουν. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να καλυτερεύουν. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, κάνοντας πράγματα μαζί και περνώντας όμορφές στιγμές. Έτσι, θα δώσετε στη σχέση σας έναν αέρα ανανέωσης που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.

     

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά σας, γιατί θέλετε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Αυτό, όμως, έχει ως συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί η χρηματική ανταμοιβή σας να είναι δελεαστική, όμως θυμηθείτε πως υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι πολύ πιο σημαντικά από τα χρήματα.

     

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Δεν έχετε πολλή όρεξη για κοινωνικές επαφές και έχετε την τάση για απομόνωση. Προτιμάτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε επαγγελματικά ζητήματα και σε θέματα σπουδών και αυτή είναι και η κατάλληλη περίοδος για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Θα πρέπει, όμως, να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της δουλειάς σας και της τάσης σας για μοναχικότητα.

     

    ΛΕΩΝ
    Τα επαγγελματικά σας έχουν έρθει στο σημείο που επιθυμείτε να είναι, ωστόσο οι αυξημένες σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν πολύ χρόνο να σκεφτείτε κάτι άλλο. Θα έρθετε αντιμέτωπη με κάποια γεγονότα που θα σας δείξουν το σκληρό πρόσωπο της αλήθειας. Τότε θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας και να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε, αφού πρώτα τα αποδεχθείτε. Μπορεί η αλήθεια πολλές φορές να πονάει, αλλά στο τέλος θα καταλάβετε την πραγματική της αξία.

     

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Τα επαγγελματικά σου έχουν βελτιωθεί πολύ, ωστόσο εσείς προσπαθείτε μέρα με τη μέρα να γίνεστε ακόμη καλύτερη. Έχετε τη διάθεση και προσπαθείτε πολύ να κόψετε τις κακές σας συνήθειες. Αυτήν την περίοδο οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας ευνοούνται και όλες υπόσχονται να φέρουν θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Θα περάσετε μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σας.

     

    ΖΥΓΟΣ
    Μπορεί να έρθετε σε μια συναισθηματική σύγχυση από τη συνήθεια που έχετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Μην υποτιμάται τις επαγγελματικές δυνατότητές σας. Δείξτε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε και να είστε περήφανη για όσα έχετε καταφέρει αντί να γκρινιάζετε για ό,τι σας λείπει. Είναι η κατάλληλη ώρα να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

     

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Έχετε πάρα πολλή δουλειά και η κούρασή σας είναι μεγάλη. Φροντίστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και στις ανάγκες σας, για να μπορέσετε να κρατήσετε τα οικονομικά σας σε σταθερό επίπεδο. Στα αισθηματικά, θα είστε ιδιαίτερα τυχερή και η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή αν είστε single, να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

     

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Μην φοβάστε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα κληθείτε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Να είστε έτοιμη να ρισκάρετε, γιατί στο τέλος θα βγείτε κερδισμένη. Θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση με ηρεμία και μην συμπεριφέρεστε άσχημα στον αγαπημένο σας.

     

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Αισθάνεστε πολύ δημιουργική και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους συνεργάτες σας. Η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά, όμως, φαίνεται πως έχετε παραμελήσει λίγο τους αγαπημένους σας. Φροντίστε να τους αφιερώνετε περισσότερο χρόνο, πριν έλθουν τα πρώτα παράπονα. Προσοχή στα οικονομικά σας καθώς την τελευταία περίοδο έχετε παρασυρθεί σε πολλά έξοδα που σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

     

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Σας χαρακτηρίζει ένα έντονο αίσθημα αρνητισμού στα επαγγελματικά σας και βάζετε τον εγωισμό σας πάνω απ’ όλα. Δεν δέχεστε αντίθετη άποψη από τη δική σας και αυτό ίσως προκαλέσεις κάποιες εντάσεις με τα κοντινά σας άτομα. Δείξτε περισσότερη κατανόηση και διαλλακτικότητα, γιατί αυτή στάση δεν πρόκειται να σας ωφελήσει σε τίποτα. Αναζητήστε νέους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας.

     

    ΙΧΘΕΙΣ
    Έχετε δίπλα σας συναδέλφους που συμμερίζονται τις απόψεις σας και αυτό σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Η επικοινωνία σας με του συνεργάτες σας είναι εξαιρετική και η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά. Ίσως προκύψουν και κάποια απρόσμενα κέρδη, που θα αυξήσουν το εισόδημά σας, κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό. Μην αμελήσετε τη σχέση σας και τον αγαπημένο σας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καλός ο καιρός και σήμερα 4 Σεπτεμβρίου – Τους 36 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλέλια Χατζηιωάννου: Η βάπτιση της Άννας, η συγκίνηση της ευτυχισμένης μανούλας και η χαρά των Χατζηιωάννου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο λόγος που ο Γιώργος Μαυρίδης δεν πήγε στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη



    ΣΧΟΛΙΑ