• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ
    Φροντίστε να ασχοληθείτε με τις δικές ανάγκες και επιθυμίες και μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια στις υποθέσεις των άλλων. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και να μην τον αφήσετε πάλι μόνο του.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Η ρουτίνα από την οποία χαρακτηρίζεται η καθημερινότητά σας, μπορεί να μην σας αρέσει, ωστόσο πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως ό,τι κάνετε τώρα θα είναι πολύ ωφέλιμο για το μέλλον σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μια συνάντηση με έναν παλιό σας έρωτα μπορεί να σας αναστατώσει, με τις αναμνήσεις που θα σας ξυπνήσει. Αν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία σας, επικεντρωθείτε στο παρόν και αφήστε το παρελθόν πίσω σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Θα πρέπει να αποφύγετε την προσπάθεια για να λύσετε σύνθετα προβλήματα στη δουλειά σας, αφού θα είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι νομίζατε και στο τέλος θα είστε εξουθενωμένη. Κρατείστε την ενέργειά σας, για κάποια ζητήματα που θα προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σας και αποφύγετε τις εντάσεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για να κάνετε νέα ξεκινήματα, αφού ήδη έχετε πολλές υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει. Προσοχή στα οικονομικά σας. Μην κάνετε αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Νιώθετε πολύ καλά μέσα σας και η διάθεσή σας είναι στα ύψη, αφού έχετε γύρω σας ανθρώπους που εκτιμάτε και μπορείτε να εμπιστευτείτε. Μπορείτε τώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά με σ’ αυτούς και να μοιραστείτε μαζί τους τα προβλήματά σας.

    ΛΕΩΝ
    Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από όσα συμβαίνουν γύρω σας και να επηρεαστείτε από τη γνώμη των άλλων. Αυτό θα σας κάνει ασχοληθείτε με ζητήματα που δεν αξίζουν την προσοχή σας και πιθανώς θα σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας μόνο σε σοβαρά θέματα και να μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας. Κινηθείτε με περισσότερο προγραμματισμό στα οικονομικά σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει το πρόγραμμα. Θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ίσως να υπάρξουν εξελίξεις για εσάς του 1ου δεκαημέρου.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Ίσως σήμερα να νιώσετε μια ξαφνική αδιαθεσία που θα σας πάει λίγο πίσω στη δουλειά σας. Μην πανικοβάλλεστε, γιατί το πιο πιθανό είναι να είναι συνέπεια της κούρασης που σας έχει καταβάλλει. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Σύνεση και καλός προγραμματισμός είναι ότι χρειάζεστε για τα οικονομικά σας. Δώστε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σας και προσπαθήστε να λύσετε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό μεταξύ σας.

    ΖΥΓΟΣ
    Θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα λόγια σας γιατί πολύ πιθανό να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Κρατήστε ουδέτερη στάση και προσπαθήστε να μην έρθετε σε διαφωνία με κανέναν από τους συνεργάτες σας. Υπάρχει μία αναπάντεχη ανοδική πορεία στα οικονομικά σας και ίσως είστε σε θέση να κάνετε και αποταμίευση μερικών χρημάτων. Ίσως έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας και στον τρόπο ζωή σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να ανανεωθείτε.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Θα έχετε πολλές και σημαντικές συναντήσεις σήμερα, οι οποίες θα φέρουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ωστόσο προς το παρόν να είστε αρκετά προσεκτική με τις επιλογές σας. Μετά από μία κουραστική ημέρα, θα μπορέσετε επιτέλους να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και να αισθανθείτε μέσα σας τη γαλήνη που σας έλειπε τόσο καιρό. Φροντίστε το βράδυ να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, για να καταφέρετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι κάτι που τώρα το έχετε περισσότερη ανάγκη από ποτέ!

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επιστρατεύσετε την διαλλακτικότητά σας. Θα δείτε ότι η επικοινωνία σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη το επόμενο διάστημα. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις σας αγχώνουν. Φροντίστε καλύτερα τις κινήσεις σας, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σας όλα αλλάζουν για εσάς που είστε single…

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Δεν έχετε και πολύ όρεξη για δουλειά και φαίνεται πως είστε κουρασμένη. Κάτι άλλο όμως σας απασχολεί και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Κάποια οικογενειακό πρόβλημα βρίσκεται πίσω από την κακή σας διάθεση. Προσπαθήστε να ξεγελάσετε το μυαλό σας κάνοντας κάθε συνηθισμένη ενέργεια να μοιάζει πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το κέφι σας και θα μπορέσετε να αποδώσετε καλύτερα. Οι οφειλές του παρελθόντος δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας πηγαίνει πολύ καλά και θα περάσετε μία βραδιά γεμάτη ρομαντισμό.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές που θα καταστρέψουν την πρόοδό σας. Μην είστε απρόσεκτη, μπορεί να τραυματιστείτε. Ίσως κάποιες ερωτήσεις από κοντινά σας πρόσωπα σχετικά με την προσωπική σας ζωή, να σας εκνευρίσουν, θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι δεν πρόκειται για αδιακρισία, αλλά για πραγματικό ενδιαφέρον. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε και αυτή την άβολη κατάσταση που υπάρχει στη σχέση σας.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Έχετε τη διάθεση για να ονειροπολήσετε ακατάπαυστα και δεν μπορείτε με τίποτα να συγκεντρώσετε τη σκέψη σας στο παρόν και στη δουλειά σας. Το μυαλό σας ταξιδεύει στο μέλλον και εσείς ζείτε στο δικό σας παραμύθι. Όσο όμορφο κι αν είναι αυτό, φροντίστε να συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στη δουλειά σας και να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Υπάρχουν υποχρεώσεις του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για αυτό αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Ο αγαπημένος σας και εσείς μπορείτε να ρίξετε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος Σεπτέμβρης; Καλοκαίρι και σήμερα – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή στο σχολείο: 6 συμβουλές για την υγεία των μαθητών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Μασούτης στο mononews: «Θα τα καταφέρουμε και στην Αθήνα»



    ΣΧΟΛΙΑ