• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 19 Ιουλίου)

    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ
    Η αυτοπεποίθησή σας για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν σας βοηθάει να προσεγγίσετε άλλους ανθρώπους με στόχο να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ο ανάδρομος Άρης σας βάζει εμπόδια, αλλά έχετε το ψυχικό σθένος να τα ξεπεράσετε. Η ευγένειά σας είναι αυτή που θα μαγέψει τους πάντες γύρω σας και θα αποκτήσετε θαυμαστές. Τα οικονομικά είναι στάσιμα, αλλά ο δρόμος ανοίγει και έρχονται νέες πηγές εσόδων.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Χρειάζεται να καταλάβετε το σώμα σας και να ξεκουραστείτε. Οργανώστε καλύτερα τη δουλειά σας και τις εκκρεμότητες αλλά να φροντίζετε να κοιμάστε σωστά. Αγαπημένοι άνθρωποι βρίσκονται κοντά σας, έτοιμοι να σας προσφέρουν μία όμορφη βραδιά. Δεν αποκλείεται να βρεθεί στο δρόμο σας ένα πρόσωπο που θα σας κλέψει το μυαλό. Προχωρήστε με σύνεση χωρίς υπερβολικό ενθουσιασμό.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Μεγάλη ένταση και πάθος επικρατεί τη σημερινή ημέρα και εσείς θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε υποθέσεις που επείγουν. Υπάρχουν ερωτικοί στόχοι και θα πρέπει να αναδείξετε όλο το μεγαλείο της προσωπικότητάς σας για να τους κατακτήσετε. Ανάμεσά τους κρύβεται και ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει όλα τα εφόδια για μία σχέση ζωής. Τα επαγγελματικά σας ακόμα απαιτούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Πλέον δεν θα χρειαστούν θυσίες για να αποφασίσετε, αφού οι πλανητικές όψεις θα σας αποκαλύψουν την αλήθεια που ψάχνετε τόσο καιρό. Στα ερωτικά πρέπει να ακούσετε με προσοχή όσα έχει να πει το ταίρι σας και τότε λόγω της οξυδέρκειάς σας θα μπορέσε να ανακαλύψετε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα και να τα λύσετε. Στα επαγγελματικά σας νιώθετε τρομερά πιεσμένη, αλλά αυτό θα αλλάξει. Βάλτε ένα σωστό πρόγραμμα και μην διστάσετε να μοιράσετε και κάποιες αρμοδιότητες και σε άλλα πρόσωπα.

    ΛΕΩΝ
    Το μυαλό σας είναι πλέον έτοιμο να ακούσει και να δεχθεί ιδέες από φίλους και συναδέλφους, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις είτε σε επαγγελματικά θέματα είτε σε προσωπικά. Θα νιώσετε την ανάγκη να μπείτε σε νέα πεδία δράσης και σε αυτά μπορεί να σας βοηθήσει και ένα συγγενικό πρόσωπο. Η ενασχόλησή σας με όλα αυτά δημιουργεί προβλήματα στο ταίρι σας που πλέον έχει παράπονα από εσάς.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Τα επαγγελματικά σας είναι σε πρώτο πλάνο και εσείς καλείστε να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν εμπόδια μην φοβηθείτε και προχωρήστε. Προσεγγίστε άτομα από τον εργασιακό σας κύκλο που θα λατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες σας. Οικονομικά αυτό θα σας ανταμείψει στο άμεσο μέλλον. Μην αφήνετε προτάσεις για εξόδους ανεκμετάλλευτες γιατί κάπου εκεί καραδοκεί ο έρωτας.

    ΖΥΓΟΣ
    Με τη Σελήνη στο ζώδιο θα πρέπει άμεσα να ζητήσετε τη συνδρομή δικών σας ανθρώπων και να προωθήσετε τον εαυτό σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή ίσως για παλιά σχέδια που τα είχατε βάλει προσωρινά στο συρτάρι. Στα ερωτικά σας θα πρέπει να αφήσετε το καλοκαίρι να δράσει και εσείς να περάσετε απλά όμορφα. Αφήστε τα μακροχρόνια ερωτικά σχέδια προς το παρόν και απλά διασκεδάστε.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Οι καταστάσεις που θα διαδραματιστούν σήμερα χρειάζονται την αντοχή σας και την υπομονή σας. Νιώθετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε έναν αναβρασμό. Προσέξτε μήπως αυτή η αίσθηση σε κάνει σκληρή και απότομη με άτομα του στενού σου κύκλου. Άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος δεν αντιμετωπίζουν τόσο καλόκαρδα την ανέλιξή σας. Προσέξτε αλλά σε καμία περίπτωση μην μπείτε στη διαδικασία τσακωμών. Απλά αγνοήστε τους και κάντε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες εξακολουθούν να σας ενοχλούν, καθώς νιώθετε πως δεν εκτιμούν την προσπάθειά σας και την εργατικότητά σας. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις γιατί αυτή η αίσθηση είναι προσωρινή και θα αλλάξει το πλανητικό σκηνικό. Ο έρωτας για τις αδέσμευτες είναι κάτι που θα έρθει σύντομα και μάλιστα σε μέρος που ποτέ δεν θα περιμένατε. Ωστόσο, νιώστε και εσείς λίγο πιο όμορφα γιατί αυτή η αίσθηση που δίνεται απομακρύνει όσους θα ήθελαν να σας πλησιάσουν.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Όλο το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο επαγγελματικό σας μέλλον, καθώς υπάρχουν εξελίξεις που σας αγχώνουν ιδιαίτερα. Πρέπει να κάνετε focus σε νέες ιδέες και πρωτοποριακές και αυτό θα σας δώσει το εισιτήριο για την επαγγελματική σας εκτόξευση. Πολλές δεν αποκλείεται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον να νιώσουν ένα ερωτικό σκίρτημα. Προσέξτε μην δώσετε δικαιώματα, αλλά αυτή η περίπτωση -όλοι οι πλανήτες- δείχνουν πως αξίζει.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Το πάθος είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας. Νιώθετε έντονα συναισθήματα και φροντίστε να το δείξετε στο σύντροφό σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Θα βρείτε τέτοια ανταπόκριση που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Για τις αδέσμευτες του ζωδίου δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει. Αφήστε για λίγο τα χατίρια και τις χάρες προς τα τρίτα πρόσωπα και ασχοληθείτε μόνο με εσάς. Οικονομικά προσοχή στα έξοδα.

    ΙΧΘΥΕΣ
    Το κλίμα της ημέρας σας ζητά να μείνετε λίγο μόνη σας και να σκεφθείτε όλα αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε τη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε αυτές τις σκέψεις με ανθρώπους που δεν θα σας καταλάβουν. Ο έρωτας είναι γύρω σας και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να δώσετε μία ευκαιρία σε συγκεκριμένα άτομα. Οι πλανήτες σας υπόσχονται πως θα εκπλαγείτε. Τα επαγγελματικά απαιτούν λίγη προσοχή κυρίως για όσα συζητάτε μεταξύ συναδέλφων.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ερμής στον Λέοντα από 29 Ιουνίου ως 6 Σεπτεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ερωτικές προβλέψεις – Ιούλιος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    MH XAΣΕΤΕ:  Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 16 έως 22 Ιουλίου



    ΣΧΟΛΙΑ