• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Κυριακή 4 Φεβρουαρίου)

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ
    Ο σημαντικότερος τομέας για εσένα αυτήν την περίοδο είναι ο επαγγελματικός. Δίνεις μεγάλη σημασία στην καριέρα σου και την εξέλιξή σου και για αυτό δεν σταματάς στιγμή να φτιάχνεις κατάλληλα το πρόγραμμά σου και αναπροσαρμόζεις τους στόχους σου. Σημαντικό να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου ένα βήμα πιο μακριά. Κεντρικό ζήτημα για εσένα είναι φυσικά και τα συναισθηματικά σου. Ο ρομαντισμός σου δεν κρύβεται και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον αγαπημένο σου. Αν έχεις παιδιά, η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να περάσεις ακόμη μία υπέροχη ημέρα μαζί τους. Θα έρθουν σημαντικές ευκαιρίες για τα οικονομικά σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε ταλαιπωρήθηκες αρκετά καθώς είχες πολύ πιεσμένο πρόγραμμα στη δουλειά σου, ενώ υπήρχαν και οικογενειακές υποχρεώσεις που κλήθηκες να τακτοποιήσεις. Σου αξίζει σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα ξεκούρασης και να την αφιερώσεις στον εαυτό σου και σε πράγματα που αγαπάς. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, τις οποίες πρέπει να αρπάξεις και να δράσεις άμεσα προκειμένου να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, καθώς θα σου αποφέρουν μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και αυτό δημιουργεί αναταράξεις στη σχέση σου. Άλλαξε πορεία πριν να είναι πολύ αργά.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Βλέπεις πλέον τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και είσαι έτοιμη να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια που θα απογειώσουν την καριέρα σου. Μην υποκύπτεις σε απαιτήσεις τρίτων, μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν. Μην μπαίνεις στα καλούπια που θέλουν οι άλλοι. Μην διστάσεις να αρνηθείς σε κάτι που δεν σε συμφέρει οικονομικά. Όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, καιρός να αλλάξεις τα πράγματα, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βγεις από το τέλμα που βρίσκεσαι. Προσοχή, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Φορτίζεις τις μπαταρίες σου και προετοιμάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου. Είσαι έτοιμη να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου και αναζητάς τρόπο να διαπραγματευτείς για τα οικονομικά σου. Ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να διαλέξεις την κατάλληλη για εσένα. Στα αισθηματικά σου υπάρχει μια ανασφάλεια και αυτό κυρίως πηγάζει από το γεγονός ότι δεν είσαι σίγουρη τι είναι αυτό που θέλεις. Σκέψου με καθαρό μυαλό και πάρε μία οριστική απόφαση. Μην γίνεσαι κτητική και απέφυγε τις εντάσεις.

    ΛΕΩΝ
    Η Σεληνιακή έκλειψη της περασμένης Τετάρτης συνεχίζει να σε επηρεάζει, άλλωστε ήσουν η οικοδέσποινα και έλαβες πολλά ερεθίσματα κατά τη διάρκεια αυτού του φαινομένου. Έβαλες τον ευατό σου σε μία σύγκριση με τους γύρω σου και αυτό σε βοήθησε να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να έχεις και εσύ για να είσαι ευχαριστημένη. Θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου και θα διακρίνεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στο μέλλον. Στα αισθηματικά σου βρίσκεται το μυστικό της ηρεμίας σου, γιατί περνάς μία καλή περίοδο. Λιγή προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Επανεξετάζεις τους στόχους σου και προγραμματίζεις καλύτερα τα επόμενα βήματά σου στα επαγγελματικά σου έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες της επιτυχίας. Θέλεις να δημιουργήσεις μία σταθερή βάση και επάνω της να «χτίσεις» το μέλλον σου. Άκου τις συμβουλές των συνεργατών σου και των αγαπημένων σου προσώπων, όμως ακολούθησε αυτό που σου λέει η λογική σου. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η στιγμή να αναλάβεις δράση. Τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξεις έτσι ώστε να ανανεωθεί η ερωτική σου ζωή.

    ΖΥΓΟΣ
    Έχεις σκεφτεί πολύ καλά τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα, είσαι σίγουρη για τις αποφάσεις σου και είσαι έτοιμη να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο δημιουργικά. Έχεις κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου και απομακρύνεις τον σύντροφό σου ή κάποιον που σου δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον. Σκέψου τι θέλεις, να είσαι ειλικρινής και σίγουρη με τον εαυτό σου και θα βρεις την λύση. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πιο προσεκτική και να μην βλέπεις ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η εβδομάδα σου ήταν αρκετά κουραστική. Αφιέρωσες πάρα πολύ χρόνο υλοποιώντας τα σχέδιά σου και τακτοποιώντας τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Όμως σε χρειάζεται και η οικογένειά σου (όπως και εσύ) για αυτό σήμερα αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις μαζί τους ότι σε ευχαριστεί. Ένα οικονομικό ζήτημα συνεχίζει να σε απασχολεί όμως και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, τότε καλό θα ήταν να την ζητήσεις. Να είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι έχεις ανάγκη από στοργή και θαλπωρή και αυτό θα αναζητήσεις. Δώσε την απαιτούμενη σημασία στην υγεία σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Μπορείς να δούλεψες πάρα πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, όμως σήμερα έχεις απίστευτη ενέργεια και επιθυμείς να κάνεις πολλά πράγματα. Θέλεις να αναπληρώσεις χρόνο και να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που παραμέλησες το περασμένο διάστημα και αυτό θα κάνεις. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, αλλα σε πιο χαλαρό επίπεδο σήμερα. Θα ακούσεις πράγματα που αξίζει να τα σκεφτείς. Στα αισθηματικά σου υπάρχει σαφής βελτίωση. Τα θέλω σου εισακούστηκαν και αυτό σε ικανοποιεί.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον προγραμματισμό. Τακτοποιείς διάφορα πράγματα στο σπίτι σου, προγραμματίζεις τις αγορές της εβδομάδας που έρχεται, ενώ κάνεις και έναν οικονομικό πλάνο για τις υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Προσπάθησε να περάσεις και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου, αλλά να ξεκουραστείς κιόλας. Ευκαιρίες και προοπτικές υπάρχουν και θα τις δεις και εσύ. Στα αισθηματικά σου μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές. Δεν είσαι σε σημείο για να ανακατεύεις τα πράγματα, η ηρεμία είναι ιδανική για εσένα τώρα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα που πέρασε ήταν γενναιόδωρη μαζί σου. Έβαλες και εσύ το χεράκι σου βέβαια, καθώς διεκδίκησες αυτά που σου αξίζουν και τα κέρδισες. Ανέλαβες καθήκοντα που σε ευχαριστούν και θα σου φέρουν αύξηση στα έσοδά σου. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και στα αισθηματικά σου, αν θέλεις να διαλύσεις όλα τα σύννεφα που μπορεί να υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μία νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα σε ταλαιπώρησαν πολύ την εβδομάδα που πέρασε. Υπάρχει κάτι που δεν σε ευχαριστεί και αυτό φαίνεται, όμως ακόμη και εσύ η ίδια δεν είσαι σίγουρη τι είναι. Σήμερα ωστόσο είσαι σε μία πιο ερωτική διάθεση, μην την αφήσεις ανεκμεταλλευτή. Αναπλήρωσε τα κενά που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή και αναθέρμανε τη σχέση σου. Στα επαγγελματικά σου θα βρεις το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανδρέας Γεωργίου: Την τελευταία εβδομάδα του Dream Show έγινε κάτι που δεν είδατε ποτέ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης ζητά αποζημίωση από το Plus TV – Όλο το παρασκήνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχονται αλλαγές στο Survivor – Τα σενάρια που μελετά ο ΣΚΑΙ



    ΣΧΟΛΙΑ