• Media

    Επιστρέφει το Survivor με Μαχητές και Διασήμους – Ποια γνωστά πρόσωπα θα δούμε (video)

    • NewsRoom

    Survivor 1


    Αυλαία θα ρίξει σε λίγες μέρες το Big Brother, ενώ μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα το ριάλιτι εγκλεισμού αναμένεται να διαδεχτεί το Survivor.

    Τον τελευταίο καιρό η τουρκική παραγωγή Acun Medya, που συνεργάζεται και φέτος με τον ΣΚΑΪ, αναζητά τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τις ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων για τον νέο κύκλο του Survivor.

    Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρώην παίκτης, Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ήδη έχουν βρεθεί οι πρώτοι Μαχητές, οι οποίοι είναι γνωστοί του και η αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου!

    Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το τελικό κάστινγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η αναλογία των ανδρών και των γυναικών υπολογίζεται 70-30, ενώ στους παίκτες που θα επιλεγούν για το παιχνίδι η ανακοίνωση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

    Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, από το τελικό κάστινγκ για τους Μαχητές πέρασαν η Έλενα Κρεμλίδου, ένας χορευτής (Ντάνιελ), ένας personal trainer (Νάσος).

    Για την ομάδα των Διασήμων δέχτηκαν κρούση, σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, η Ελένη Τσολάκη η οποία αρνήθηκε και η Ιωάννα Τούνη για την οποία όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσφεραν το μεγαλύτερο ποσό που έχουν δώσει έως τώρα σε παίκτη του Survivor.

    Το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ!

    Δείτε επίσης:

    Big Brother: Τι απάντησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς για το πάρτι και το κούρεμα εν μέσω καραντίνας – Απειλεί να κινηθεί νομικά

    Ελεωνόρα και Γιάννης Ζουγανέλης στη σκηνή του The Voice

    «Σπίτι με το MEGA»: Στην κορυφή της τηλεθέασης η μουσική βραδιά με την Πάολα



    ΣΧΟΛΙΑ