• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα εξελιχθεί η μέρα μας, σύμφωνα με τα ζώδια; Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    ΚΡΙΟΣ

    Κανείς δεν σας εμποδίζει από το να είστε ενεργοί και δυναμικοί. Ωστόσο, θα πρέπει να ορίσετε λογικά όρια δράσης. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργήσετε περιττά προβλήματα ή προβλήματα υγείας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Είναι η ημέρα των ενεργητικών δράσεων! Καθοδηγείστε από ενθουσιασμό σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πολλές δουλειές του σπιτιού, να κάνετε κάποια άθλημα και να συμμετέχετε ενεργά στις τρέχουσες επιχειρηματικές δράσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Θα πρέπει να εστιάσετε σήμερα τις δράσεις σας και να σταματήσετε να πηδάτε από το ένα πράγμα στο άλλο. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό σας που ενοχλεί πάνω απ όλα τους γύρω σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Θα πρέπει να κάνετε ενεργά βήματα προόδου, να καθορίσετε τους στόχους σας ή να τους εγκαταλείψει εντελώς. Μην απογοητεύεστε, αν κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

    ΛΕΩΝ

    Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται καλή υγεία και κέφι! Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάστηκαν, αλλά δεν έχετε καμία ιδέα για το πώς να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Οι παρασκηνιακές δράσεις και οι προσπάθειες σας να κρυφτείτε πίσω από την πλάτη των άλλων τώρα δεν μπορούν να αποδώσουν. Μην προσπαθήσετε να αποφύγει τις ευθύνες σας και να περιμένετε τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους.

    ΖΥΓΟΣ

    Αυτή δεν είναι η πιο επιτυχημένη μέρα σας, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό σημαντικών ζητημάτων ή εάν έχετε σημαντικές συναντήσεις για να συζητήσετε σοβαρά θέματα. Καλό θα ήταν να αναβάλετε, εάν μπορείτε, σημαντικές συναντήσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Σήμερα μπορεί να καταλήξετε με νέες, απρόσμενες και ασυνήθιστες ευθύνες, που θα βρείτε δύσκολο να προσαρμοστείτε. Μπορείτε να αλλάξετε θέση εργασίας. Οι αλλαγές στην εργασία σας είναι πιο πιθανές, εάν συνεργάζεστε με διεθνείς εταίρους, εάν εξυπηρετείτε ξένους πελάτες ή εάν εργάζεστε μακριά από το σπίτι σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η μέρα είναι κατάλληλη για δραστηριότητες αναψυχής και φιλικές παρέες. Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα της μέρας θα σας οδηγήσει σε μοναδικά δημιουργήματα!

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Θα είστε ευαίσθητοι για όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Κάποιες καταστάσεις που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε θα σας κάνουν σοφότερους στο τέλος της μέρας…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Κάποια μικρή απόδραση ή ένα ταξίδι μπορεί να αποτύχει από άποψη εκπλήρωσης στόχων και να αποδειχθεί μάλλον άβολο, οι προθέσεις σας όμως θα πραγματοποιηθούν με την πρώτη ευκαιρία χωρίς κόπο και προσπάθεια.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μια χαλαρή μέρα με τους αγαπημένους σας μπορεί να αμαυρωθεί κάπως από απρόβλεπτα γεγονότα. Ωστόσο, κανείς δεν θα είναι σε θέση να καταστρέψει εντελώς τη μέρα σας…

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη γέννησε δίδυμα, ανήμερα των γενεθλίων του συζύγου της

    Mad Clip: Θλίψη στο τελευταίο αντίο για τον τράπερ (video)

    Ελένη Μενεγάκη: Δυναμικό comeback στο MEGA με την πιο κεφάτη παρέα



    ΣΧΟΛΙΑ