• Media

    Ελένη Μενεγάκη: Δυναμικό comeback στο MEGA με την πιο κεφάτη παρέα

    • Νίκη Καξερή

    Ελένη Μενεγάκη


    Μέσα από την τηλεόραση του MEGA κάνει δυναμικά την μεγάλη της επιστροφή η Ελένη Μενεγάκη, με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας της εκπομπής να έχει επαναπρογραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια μετά από ένα σύντομο διάλειμμα που πήρε από τα τηλεοπτικά πλατό, ένιωσε έτοιμη να επιστρέψει σε μία καθημερινή εκπομπή, όπως την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια και μάλιστα, μέσα από την πρώτη της τηλεοπτική στέγη, το MEGA.

    Όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Βοτανικό Κήπο, στόχος ήταν να βγει η εκπομπή στον αέρα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

    «Θέλω να κερδίσω τον χρόνο να προλάβω και με τους συνεργάτες μου να γνωριστώ καλύτερα και να έρθουμε πιο κοντά, και με τον κόσμο, αλλά και με την όλη καθημερινότητα αυτή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εμφανίστηκε ανανεωμένη, ευδιάθετη, λαμπερή, και χαλαρή στην πρώτη αυτή συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου.

    Όσον αφορά στα πρώτα της βήματα στον χώρο μέσα από το MEGA, η βασίλισσα της τηλεόρασης δήλωσε ότι «Ήταν τα πρώτα μου βήματα και τα μόνα που θυμάμαι έντονα, ήταν γέλια και ανεμελιά».

    Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επέλεξε ξανά το MEGA, καθώς ένιωσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

    Αναφερόμενη στη χρονιά που πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη την χαρακτήρισε ως χρονιά ξεκούρασης, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είχε συγκεκριμένα σχέδια μετά το τέλος της εκπομπής της στον ALPHA.

    «Ήταν μια χρονιά στα τυφλά, που μου έδωσε την ευκαιρία για πρώτη φορά να δω την τηλεόραση κι εγώ από έξω. Γιατί όταν είσαι μέσα στην τηλεόραση δεν είναι ότι κοιτάς με άλλα μάτια μόνο τη δική σου εκπομπή. Και τους άλλους τους βλέπεις με τον ίδιο τρόπο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω ζάπινγκ χωρίς σκέψη και να δω μέσα στη μέρα πόσες φορές θα πιάσω το κοντρόλ. Μην ξεχνάτε ότι ήταν μια χρονιά που λόγω covid όλοι μέσα καθόμασταν», συμπλήρωσε.

    «Τον Απρίλιο ξεκινήσαμε τρία άτομα, εγώ η αρχισυντάκτρια και ο παραγωγός μου. Τα πράγματα έχουν τη στιγμή τους και γίνονται όλα σωστά. Χαίρομαι να ξεδιπλώνονται και να δείχνουν τα ταλέντα που έχουν μέσα στην εκπομπή», δήλωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

    Για το νέο αυτό ξεκίνημα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε νέους, αλλά και παλιούς, γνώριμους συνεργάτες. Την παρέα της συμπληρώνουν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    Στόχος είναι η παρέα αυτή να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά, ενώ όπως σημείωσε, επιθυμία της είναι να περνούν όλοι μεταξύ τους ευχάριστα και να μην τίθεται θέμα να «καβαλήσει» ο ένας τον άλλον.

    Με τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η παρουσιάστρια συνεργαζόταν επί χρόνια και ήταν αυτονόητο ότι ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία μαζί τους, ενώ το τηλεφώνημα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έγινε διστακτικά, καθώς υπέθεσε ότι δύσκολα ο δημοσιογράφος θα άλλαζε ομάδα και τηλεοπτική στέγη, καθώς για χρόνια βρισκόταν στον ΑΝΤ1.

    Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στην πρώτη επικοινωνία που είχε με τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος βρισκόταν σε ένα zoom meeting και ξέχασε να την καλέσει πίσω!

    Για την ειδησεογραφία της ημέρας, η πρώτη επιλογή της παρουσιάστριας ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος, ο οποίος ήταν ήδη στο δυναμικό του MEGA και εντάχθηκε στην ομάδα της.

    Στην κουζίνα της «Ελένης» φέτος μπαίνει ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, ο οποίος θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

    Από την Τετάρτη και κάθε μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη με την παρέα της θα ξεφυλλίζουν την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο, αλλά και γευστικές συνταγές. Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη θα υποδέχεται και αγαπημένους καλεσμένους.

    Η νέα αυτή ομάδα υπόσχεται με χαλαρή και ενδιαφέρουσα θεματολογία να κρατήσει ευχάριστη παρέα στους τηλεθεατές και να κερδίσει το στοίχημα, κάτι που αναμένεται να υλοποιήσει με επιτυχία.

    Άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι τυχαία η βασίλισσα της τηλεόρασης!

    Διαβάστε επίσης:

    Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα είδαμε στην avant premiere της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου

    Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη ξανά μαζί στο MEGA

    Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ