• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Τρίτη τα ζώδια; Ποιοι τομείς ευνοούνται;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

    Ταύρος

    Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

    Δίδυμοι

    Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

    Καρκίνος

    Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για κάποιους άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεστε ότι η καριέρα σας έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα βρεθεί στον δρόμο σας η ευκαιρία που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Αδράξτε την!

    Λέων

    Σήμερα μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την μέρα σας! Όσοι από σας έχετε προγραμματίσει διάφορες δράσεις, ίσως να σκεφτείτε να τις αναβάλετε για να γευτείτε επιτέλους την απόλυτη ηρεμία της μέρας αυτής. Συνιστάται να αποφύγετε επιδιορθώσεις, κατασκευές και κάθε τι που απαιτεί έντονη προσπάθεια, καθώς δεν θα σας βγει τίποτε όπως το θέλετε. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχική και σωματική ξεκούραση και ανασυγκρότηση σας.

    Παρθένος

    Η μέρα θα σας εκπλήξει με την θετική τροπή της! Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να βρεθείτε μέσα σε μια ομάδα ευχάριστων ανθρώπων με θετική ενέργεια ή ενδεχομένως να κάνετε μια εξόρμηση σε μια τοποθεσία που θα σας γεμίσει χαρά και έντονα συναισθήματα, ή ακόμη να διασκεδάσετε κάπου που δεν τα είχατε προγραμματίσει. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να χαλάσει την θετική σας διάθεση είναι το ταίρι σας, που δεν θα είναι στα καλύτερα του σήμερα… Στο τέλος της μέρας ίσως δεχθείτε μια πρόταση που θα έχει καθαρά δημιουργική διάσταση και που θα σας ενθουσιάσει!

    Ζυγός

    Πολλοί θα βιώσουν σήμερα την ανεμελιά! Κάποιοι ενδεχομένως να είναι ευτυχισμένοι με ένα νέο βιβλίο ή κάποιοι να βιώσουν την ευτυχία, του να επιστρέφει στην ζωή τους μια μακροχρόνια χαμένη αγάπη. Άλλοι ίσως να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια λεπτή πνευματική επαφή με κάποιον από την οικογένειά τους. Όσον αφορά την οικονομική πλευρά, ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανά! Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο στο μέτωπο των δαπανών…

    Σκορπιός

    Η μέρα σας θα έχει μεικτά συναισθήματα, κάποια χαράς και κάποια πικρίας και απογοήτευσης. Την χαρά μπορεί να την πάρετε από μια παλιά σας σχέση, που θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Από την άλλη, τα σχόλια και οι πράξεις ενός ηλικιωμένου συγγενούς σας θα σας απογοητεύσουν και θα σας πικράνουν. Για τους νεαρούς του ζωδίου σας, που είστε προσκολλημένοι στους γονείς σας, ίσως και λόγω ανάγκης, θα πρέπει σήμερα να κάνετε πίσω και να ακούσετε την άποψη τους, εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την θέση σας στην οικογενειακή εστία.

    Τοξότης

    Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σας. Το χιούμορ σας ωστόσο είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο, και καλό θα ήταν να το προσέξετε σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί από αφέλεια θα ενοχλήσετε κάποιον, που θα σας το κρατήσει μανιάτικο και θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα. Στον οικονομικό τομέα, ίσως διαπιστώσετε σήμερα, ότι παρά τις προσεκτικές σας κινήσεις, τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, όσο φανταζόσασταν.

    Αιγόκερως

    Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία μακριά σας κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σας αποσυντονίσουν. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με σκοπό να σας ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντος σας και προσπαθήστε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείτε.

    Υδροχόος

    Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

    Ιχθείς

    Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Κοκλώνης-Κατερίνα Καινούργιου: Πετάχτηκαν για καφέ στη Μύκονο με ελικόπτερο

    Στη Μύκονο με την οικογένειά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Λονδίνο: Τα 70 χρόνια του polo shirt Fred Perry γιορτάζονται με έκθεση στο Design Museum



    ΣΧΟΛΙΑ